Food

Gelato on a stick

De zomervakantie is weer voorbij, maar mocht jij nog een reisje op de planning hebben staan (misschien in de herfstvakantie?), dan hebben we een ijsjestip voor je! Danique was onlangs in Spanje, toen zij stuitte op de heerlijke ijsjes van Stickhouse. 'Wat is er nou zo bijzonder aan ijs in Spanje?' Nou, deze ijsjes zijn 100% natuurlijk, glutenvrij én je kunt ze zelf costumizen. Lees snel verder voor meer informatie. 

Tijdens een vakantie is ijsjes eten een must. Zonder deze ijskoude snack, geen vakantie. Dat is tenminste hoe wij het zien ;-). Tijdens een tripje in Spanje kwam Girlscene's Danique langs een winkel met een wel heel verleidelijke etalage! Ze zag namelijk ontelbaar veel ijsjes op een rij, met heerlijke toppings ernaast. Dat is natuurlijk niet te weerstaan! 


Bron

De winkel met al het lekkers heet Stickhouse. Hier bieden zij verschillende soorten ijsjes aan, die je ook nog zelf kunt customizen. Wow, wat een moeilijke keuze! Na veel getwijfel ging Danique toch voor kokosnoot-ijs met een kokosnoottopping en een chocoladedip. Yummy! En oja, je bikinibody hoeft hier absoluut niet onder te lijden! De ijsjes zijn namelijk van natuurlijke ingrediënten gemaakt. 


OMG, wat moeten we kiezen?! 

Het geheim van Stickhouse? Ze gebruiken uitsluitend natuurlijke producten en volgen de oude Italiaanse traditie om gelato te maken. De ijsjes zijn glutenvrij en kunnen gegeten worden door veganisten. Stickhouse heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van ijs en dat kun je proeven. Dat is ook waarom je iets meer betaalt voor een Stickhouse ijsje, de prijzen beginnen namelijk bij €3,-.

Nederland heeft helaas geen Stickhouse filiaal, maar de winkel is wel heel populair in Italië, Spanje en Duitsland. Maar er zijn ook vestigingen in landen als China, Maleisië en binnenkort in Thailand. Wil jij weten of er een Stickhouse winkel bij jouw vakantiebestemming is? Kijk dan hier


Bron

We konden het niet laten om deze ijsjeshemel met jullie te delen :-). Wie weet opent er binnenkort een filiaal in Nederland!

Stickhouse volgen? Kijk dan op de website of de Facebookpagina


Bron

Zou jij wel een ijsje van Stickhouse willen eten? Ga jij binnenkort nog een tripje maken?