Winnen

Win: 2x Meet my Wardrobe kledingrek t.w.v. € 50,- [afgelopen]

7 september vindt Meet my Wardrobe plaats in Gummmbar, Amsterdam. Meet my Wardrobe is een tweedehands kleding & accessoires beurs en een echt walhalla voor meiden die graag shoppen! Tijdens Meet my Wardrobe mag iedereen tweedehands (merk)kleding kopen en verkopen. En jij kunt winnen!

Vind een complete nieuwe outfit (of twee) voor weinig en luister naar de beste tips en tricks van de aanwezige stylisten. Moe geworden? Rust dan uit in de beauty corner waar je lekker een manicure krijgt en wie weet word je nog vastgelegd door de fotograaf! Modeontwerper Tessa Koops en styliste Jamie Faber zijn er ook bij. Zij verkopen items uit hun kast, dus het is voor jou mogelijk om kleding van een modeontwerper en stylist te dragen.

Wil je Meet my Wardrobe meemaken? Je kunt het volgende winnen:
– 2x een kledingrek t.w.v. € 50,- om kleding te verkopen aan de Meet my Wardrobe bezoekers! 

Meet my Wardrobe in Gummmbar, Amsterdam
7 september 2013
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree en gratis parkeren

Wat moet je doen?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”365″}

Wil je er sowieso graag bij zijn, klik dan hier op 'aanwezig'.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.