News

Gossip Girl(scene) week 36

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Getty Images

Justin Bieber is afgelopen weekend aangevallen in een nachtclub. De 19-jarige Biebster was in een Canadese nachtclub aan het feesten en besloot de VIP Area eventjes te verlaten en tussen de 'gewone' mensen op de dansvloer te kijken.. Dat had Justin beter niet kunnen doen, want hij werd al snel besprongen door een man, die Bieber te lijf ging..

Maar Bieber liet dat niet zomaar gebeuren, hij verdedigde zich goed en trapte van zich af. Of er iemand letsel aan de vechtpartij heeft overgehouden is niet duidelijk..


Bron beeld: Getty Images

Het zijn geen makkelijke tijden voor Khloe Kardashian-Odom. Haar man Lamar is de laatste weken veel in het nieuws voor zijn vermeende drugs- en alcoholverslaving. Lamar zou spoorloos geweest zijn nadat Khloe hem de deur had gewezen, maar hier leek niks van waar te zijn.

Maar dat betekent niet dat er niets speelt… Lamar werd namelijk afgelopen week opgepakt voor rijden onder invloed, hij moest een paar uur in de gevangenis doorbrengen, is zijn rijbewijs kwijt en mocht de gevangenis pas uit toen er 15.000 dollar betaald was. Inmiddels zit Lamar in een afkickkliniek om van zijn verslavingen af te komen.

Ondertussen blijft Khloe sterk. Ze laat zich niet uit over de problemen die zij en haar man hebben, in plaats daarvan tweet ze prachtige foto's van zichzelf. Maar dat ook Khloe niet van staal is, laat ze weten op Twitter..


Bron beeld: Getty Images

Afgelopen week werd bekend dat Charlie Hunnam de rol van Christian Grey gaat spelen in Fifty Shades of Grey. We hoopten allemaal dat Robert Pattinson, Ian Somerhalder of Matt Bomer de rol zou krijgen… Maar nee, het werd de (voor ons) onbekende acteur Charlie Hunnam.

Schrijver Brett Easton Ellis, goede vriend van Fifty Shades-schrijfster E.L. James vertelde over het castingproces. Volgens Brett was Robert Pattinson de eerste keus van E.L. James, de twee zijn zelfs samen naar zijn huis geweest, maar Robert heeft de rol geweigerd.

Ian Somerhalder, Matt Bomer? Zij zijn nooit in the running voor de rol geweest. Stom. Vinden wij dan…

Kristen Stewart is al een tijdje een single lady, maar dat betekent niet dat ze niemand op het oog heeft. Naar verluidt heeft ze een crush op niemand minder dan Zac Efron. Een bron vertelt aan Star Magazine: ''Er was zoveel spanning in de relatie van Robert en Kristen, dat ze nu een totaal ander type jongen wil daten.'' Volgens de bron zijn Zac en Kristen the perfect match. ''Zac is een playboy en Kristen is niet op zoek naar een serieuze relatie. Dit zou weleens heel goed uit kunnen pakken.''

Wij zijn alvast begonnen met namen verzinnen… Zacsten? Krac?

Daar komt de bruid… Scarlett Johansson is verloofd! Met wie dan?! De gelukkige die met ScarJo mag trouwen is journalist Romain Dauriac. Er werd al een tijdje gefluisterd dat Scarlett verloofd zou zijn, omdat zij onlangs met een diamanten ring was gespot. Romain is een maand geleden op zijn knieën gegaan voor de blonde actrice en zij zei volmondig 'ja'. Gefeliciteerd! 

Tot slot nog wat babynieuws. De 43-jarige Gwen Stefani zou namelijk zwanger zijn van haar derde kindje. De zangeres en haar man Gavin Rossdale hebben al twee zoons: Kingston (7) en Zuma (5). Volgens een bron zijn de twee in de zevende hemel en Gwen zou het op dit moment rustig aan doen om zich te focussen op de baby. 
 
Bron: ohnotheydidnt / eonline
Bron beeld: reporters

Must reads 👀