Beauty

De favoriete beautyproducten van: Romy

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Romy haar favorieten.

Toen ik hoorde dat er gezocht werd naar meiden die hun beautyproducten wilden delen, werd ik meteen enthousiast. Als groot liefhebber van make-up, verzorgingsproducten en andere beauty stuff vind ik het altijd leuk om beautyblogs te lezen. Nu weet ik dat ik daar niet de enige in ben en dus het leek mij ook eens leuk mijn favoriete producten met anderen te delen. So, let's start!


Het leek mij een goed idee om duurdere met goedkopere producten te mengen. Laten we meteen met de duurste beginnen, namelijk MAC Ruby Woo. Alle lipsticks van MAC zijn prachtig maar deze springt er voor mij wel echt uit. Ruby Woo is een rode lipstick met een blauwe ondertoon (daar lijken tanden witter door, jeuj!) en heeft een matte finish. Door die finish is hij wel wat droog en brengt iets moeilijker aan als bijvoorbeeld de cremesheen lipsticks, die makkelijk over je lippen glijden. Maar daardoor blijft Ruby Woo wel uren op zijn plek zitten! Verschillende maaltijden overleefd hij met gemak en als je 's avonds even bijstift kun je meteen door naar dat leuke feestje. MAC Ruby Woo kost €18,50 en is te koop bij de MAC counters in de Douglas, de Bijenkorf en de MAC Pro Store.


Deze prachtige baked oogschaduw Colour Sphere nr. 03 van Kiko is een waar plaatje. Door dat het product in de oven gebakken is, ontstaat er zo'n mooi patroontje in de oogschaduw. Deze gebruik ik heel vaak aan de binnenkant van m'n oogleden omdat het een prachtige sparkling geeft. Ik krijg vaak complimentjes over mijn ooglook als ik deze draag. De Kiko oogschaduw bestaat uit meerdere goudtinten die gemengd, of apart van elkaar gebruikt kunnen worden. Ik heb hem tijdens mijn vakantie op Mallorca gekocht in de Kiko store, en heb spijt dat ik niet meer kleurtjes gehaald heb. Misschien bestel ik er nog wel een paar.. De Colour Sphere oogschaduw kost €5,90 en is te koop in het buitenland of via de webshop van Kiko waar je als nieuw geregistreerde klant nu geen verzendkosten betaalt!


De Baked Blushes van de Etos zijn prachtig! Ik heb nummer 002, een koraal/roze kleurige blush met zomerse gouden glitters. Er was een tijd dat ik vooral van rustigere matte blushes hield maar ik pak tegenwoordig steeds vaker deze erbij. En elke keer weer vind ik hem zo mooi! Hij heeft een beetje iets weg van Nars Orgasm maar deze Etos variant heeft meer en iets grovere glitters. Het is duidelijk afgekeken! Maar dat vind ik totaal geen probleem, want deze blush is lekker betaalbaar! Voor €4,49 heb je hem in huis en hij is te koop bij de Etos.


Ik ben gek op roze en rode nagellak, eigenlijk draag ik nooit iets anders. Ik vind het vrouwelijk, en het past bij veel kleding die ik draag. Toen ik deze schattige lakjes op het vliegveld zag was ik dan ook meteen verkocht! Deze Couture de Minnie by OPI collectie bestaat uit 5 kleuren waarvan er 4 in deze mini verpakking zitten. Er is ook nog een topcoat met chunkie roze en rode glitters. OPI nagellak lakt altijd erg prettig, zonder strepen en droogt snel. Ze dekken allen in 2 laagjes, behalve de lichtroze. Daar blijf je de witte randjes zien. Omdat mijn nagels er nu niet zo mooi uitzien (breken af, splijten, scheuren wehehe) heb ik ze even geswatched op een stukje plakband. Van onder naar boven: A Definite Moust-Have is een felle fuchsia kleur met een blauwe glans. Mijn favoriet! Magazine Cover Mouse is een liquid sand lakje met gouden, roze en rode glitters. Chic from Ears to Tail is een lichtroze kleur met subtiele zilveren glittertjes die je alleen in de zon ziet. Innie Minnie Mightie Bow (haha die namen, geweldig) is een donker rode lak met paarsige glittertjes. Mooie kerstkleur! Couture de Minnie by OPI kost €18,95 en is te koop bij de Douglas. De losse fullsize flesjes kosten €14,25 per stuk.


Deze bodybutter van The Body Shop heb ik nu al voor de 3e keer! Hij is voor very dry skin, en veel mensen vinden hem daardoor echt voor de winter, maar ik gebruik hem het hele jaar door. Sheaboter verzacht en verzorgt de huid enorm en is erg populair in verzorgingsproducten. Ik vind de fruit geuren van TBS nooit zo'n succes maar de bloemige en notige geuren zoals deze Shea geur zijn helemaal mijn ding. Het is moeilijk te beschrijven, je moet hem gewoon maar eens gaan ruiken in de shop! Ook de body mist in Shea is een aanrader, zoals eigenlijk alle producten van deze lijn! De bodybutter vind ik altijd vrij prijzig om zomaar even te kopen, maar gelukkig heeft TBS vaak leuke aanbiedingen. De Shea bodybutter kost €16 euro voor 200ml, de Shea shower gel/cream is ook fijn en kost €7,00. Beide zijn te koop bij The Body Shop.


Dit vind ik misschien wel het leukste product uit het rijtje, mede omdat ik zoiets nergens anders heb gezien en ik elke keer moet lachen als ik het gebruik. Dit product is van Lush en die staan bekend om hun natuurlijke en biologische producten, vaak vers en altijd handgemaakt. De Lush Douche Jelly Sweetie Pie is een zeep in jelly-vorm, wat betekend dat de zeep aanvoelt als een drilpudding. Deze variant is donker paars met blauwe glitters erin en ruikt heerlijk naar zoete bubblegum. Je kunt hem in zijn geheel over je lichaam wrijven, maar ik knip graag een stukje af en wrijf hem in een douchepuf. Er komt vervolgens enorm veel schuim vrij en mijn lichaam is na het douchen zacht en lekker fris! Hij werkt erg zuinig want met een klein stukje creëer je al veel schuim. Vaak is Lush iets prijziger door de natuurlijke ingrediënten maar je krijgt zeker waar voor je geld. Gelukkig heeft deze jelly een prima prijs, namelijk €5,55. Te koop bij Lush.

Dat waren mijn 7 favorieten producten op het gebied van beauty en verzorging.

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
– Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

– Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc…

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

Must reads 👀