Lifestyle

Verhaal: Geen gevoel (16+), deel 3

De redactie schrijft elke dag leuke artikelen voor jullie, maar er zijn genoeg lezeressen die ook goed overweg kunnen met pen en papier! Deze week lichten wij deel drie van het verhaal 'Geen gevoel' van Girlscene-lezeres Nina uit. Het gaat over de achttienjarige Nihal die leeft in de sloppenwijk Tuzlucayir. Ze leeft hier met haar drie jaar jongere zusje Elif en haar tante Eda, want de ouders van Nihal en Elif zijn omgekomen door ziekte. Nihal kreeg op zestienjarige leeftijd te weten dat ze was uitgehuwelijkt met ene Imram. Nihal heeft dit altijd best gevonden, tot ze in de ban raakt van een 49-jarige man. Je leest het verhaal hier! 

Nihal
Erkan plaatste zijn handen op mijn BH en bewoog mijn borsten soepel op en neer. Hij begon mijn borsten steeds wilder op en neer te bewegen. Onverwachts liet hij me los en probeerde mijn BH uit te trekken. Hij prutste wat met het bandje, dus ik hielp hem en maakte het bandje los. Erkan legde zijn handen weer op mijn borsten en begon ze weer op en neer te bewegen, nog wilder dan eerst. Zijn hoofd was nu al knalrood en hij hijgde als een wilde hond. Hij speelde nog even met mijn borsten, tot ik vond dat het zijn beurt was. Ik liet mijn handpalm over zijn gespierde buik heen glijden. Vanaf zijn buik liet ik mijn handpalm langzaam naar beneden glijden, naar zijn onderbroek. Voorzichtig trok ik zijn onderbroek naar beneden en begon met mijn mond aan zijn penis te sabbelen. Erkan kreunde een aantal keren en dat gaf me een goed gevoel. Ik wond hem op. Ondertussen kneep Erkan mij af en toe in mijn borsten. Plotseling deed Erkan een poging om bij mijn slipje te komen, hij trok mijn slipje met een ruk uit, waardoor ik zijn penis los liet. Nu was ik helemaal naakt. En hij ook. Erkan bewoog zijn vinger is mijn vagina en hij wond mij op. Ik sloot mijn ogen en ik voelde hoe Erkan zijn penis in mijn vagina duwde. Hij ging wild op en neer en ik kreunde luid, het deed zeer, maar het was fijn. Sneller dan ik wilde kwam hij in mij klaar en haalde hij zijn penis weer uit mij.

De volgende ochtend werd ik naakt wakker en ik lag in de armen van Erkan. Eerst wist ik niet wie hij was en waarom ik geen kleding aan had, maar het begon me al snel weer te dagen. Gisteravond hadden we seks met elkaar gehad en ik vond het fijn. Voor het eerst in mijn hele leven vond ik het fijn om met een klant naar bed te gaan. Dat was een behoorlijk compliment voor Erkan, aangezien ik al met vele mannen naar bed was geweest. Erkan sliep nog en hij lag vredig tegen mij aan. Ik besloot hem nog even te laten liggen en ik probeerde zachtjes mijn kleding weer aan te doen. Daarna liep ik de trap af naar beneden en belandde in een klein keukentje. Ik had geen idee hoe zo’n keuken werkte, dus ik keek in alle keukenkastje. Er lag brood, echt brood. Ik besloot twee broodjes voor Erkan te pakken en twee voor mijzelf. Misschien zou ik er nog wel eentje voor Elif meenemen, ze zou het vast heerlijk vinden. Ik legde de broodjes op een ronde plaat, een bord geloof ik en ik belegde het met een dikke plak kaas. Kaas had ik wel vaker gegeten en ik vond het heerlijk om te eten. Met de vier belegde boterhammen en twee glazen met water liep ik weer terug naar boven. Erkan was ondertussen wakker geworden en hij had zich aangekleed.

Imram
‘Je gaat het tegen mijn ouders zeggen? Jezus Zehra, wat heb jij? Wat heb ik verkeerd gedaan?’ vroeg ik uit pure frustratie en wanhoop. Zehra vertelde mij net doodleuk dat ze alles over onze relatie aan mijn ouders wilde vertellen.
‘Ja, ik ga het tegen je ouders zeggen. Leedvermaak, daar ben ik wel aan toe. Wat jij verkeerd gedaan hebt? Dat lijkt me nogal duidelijk, je hebt mij verzwegen tegenover alles en iedereen, verwachtte dat ik dat ook zou doen en omdat ik zo blind was dat ook gedaan heb. Nu is het tijd voor verandering, we draaien de rollen om!’ ze schreeuwde het en haar gezicht was knalrood, ze leek wel een heks. Ik snapte niet dat ik ooit liefde gevoeld had voor deze walgelijke heks.
‘Zehra, je mag met me doen wat je wilt, maar je moet het niet tegen mijn ouders zeggen, ze zullen mij vermoorden,’ smeekte ik wanhopig.
‘Fijn, dan ben je gelijk van Nihal af, dat wilde je toch?’ schreeuwde ze. Ik hoopte dat het sarcasme was, al vatte ik het niet zo op.
‘Weet jij wel wat je zegt? Je bent echt gemeen! Waar haal je het lef toch vandaan?’
‘Ik… ik weet het niet,’ Zehra veranderde plotseling van de walgelijk heks in een onzeker hoopje mens. Ik voelde de medelijden door mijn leef heen stromen, maar ik was boos op haar, heel boos, hoe kon ik dan medelijden voelen?
‘Het spijt me echt enorm voor net, ik had mezelf niet meer in de hand. Maar kan je je niet voorstellen dat het erg moeilijk voor mij is? En ik vind dat we echt een keer rond de tafel moeten en een goed gesprek moeten voeren. Want..,’ een korte stilte volgde en een denkrimpel verscheen op mijn voorhoofd. ‘Ik kan het niet heel lang meer verbergen voor mijn familie. Ik ben namelijk zwanger…’
‘Wat? Je bent zwanger? Hoe lang al?’ ongelovig staarde ik haar aan, het kon toch niet waar zijn? Nooit heb ik gedacht aan het feit dat ze zwanger kon worden, ik voelde mezelf schuldig.
‘Al tien weken,’ zei ze kleintjes.
‘Tien weken? Hoe lang weet je het al?’ vroeg ik nog even ongelovig.
‘Nog niet zo lang. Ik had last van vleugen misselijkheid en heb toen een zwangerschapstest gedaan,’ het kwam er zo zachtjes uit, dat ik haar moest vragen om het te herhalen. Ik kon het nog steeds niet helemaal bevatten.
‘Ben je zwanger van mij?’ vroeg ik toen wanhopig.
‘Je denkt toch zeker niet dat ik met iemand anders dan jou het bed deel?’ was haar scherpe antwoord.
‘Dus ik word vader,’ stelde ik vast. Ik voelde me niet goed worden, hoe kon ik nou vader worden? Voor mijn gevoel was ik zelf nog een kind.
‘Ja,’ bevestigde ze. Even zag ik de wereld voor mij instorten, hoe moest ik dit ooit aan mijn ouders vertellen? Ik dacht ook aan Nihal, het stond voor mij al lang vast dat ik niet met haar zou trouwen, maar nu er een kind kwam wist ik het zeker. Nu zou ik nooit meer met haar trouwen, daar zou ik alles aan doen.
‘Shit.’  

Deel vier lees je later op de website of kijk voor het verdere verhaal op het forum

Wat vind jij van dit verhaal?

Tekst & beeld: Nina