Films & Series

Nieuwe TV series die je deze herfst moet zien (II)

Binnen nu en een aantal weken starten niet alleen onze favoriete series zoals The Vampire Diaries, Revenge en Glee weer, er zijn ook weer een heleboel nieuwe shows die we aan ons wekelijkse kijk-lijstje kunnen toevoegen. Wij selecteerden de meest belovende shows voor jullie. Een paar dagen geleden plaatsten we het eerste deel van de series al, vandaag het tweede en laatste deel.

Star-Crossed

Wat:
De serie volgt de romance tussen een meisje en een alien jongen. De jongen (Matt Lanter, 90210) wordt samen met acht andere aliens in een middelbare school geintregeerd.
Wie: Matt Lanter (90210) en Aimee Teegarden (Scream 4)
Wanneer: Vanaf januari

De trailer van Star-Crossed

The Tomorrow People

Wat:
De serie gaat over een groep jongeren die bepaalde krachten hebben. Deze krachten hebben zij dankzij de menselijke evolutie. 
Wie: Amanda Clarke (Nikita), Robbie Amell (Revenge), Payton List (Mad Men, 90210)
Wanneer: Vanaf 9 oktober iedere week

De trailer van The Tomorrow People

Ravenswood

Wat:
Een spin-off van Pretty Little Liars. De serie speelt zich af in Ravenswood, Pennsylvania en gaat over vijf mensen die vreemden zijn voor elkaar. Maar door een dodelijke vloek waar de stad al generaties mee geplaagd wordt, worden hun levens bij elkaar gebracht. Ze moeten in het donkere verleden van het dorp graven om de mysterieuze vloek op te lossen.
Wie: Tyler Blackburn (Caleb in Pretty Little Liars), Nicole Anderson (Mean Girls 2), Britne Oldford (Skins), 
Wanneer: Vanaf 22 oktober iedere week.

De trailer van Ravenswood

Us & Them

Wat:
Gavin & Stacey hebben zes maanden lang een online romance. Gavin woont in New York en Stacey in Pennsylvania. Na zes maanden besluiten ze elkaar in het echt te ontmoeten. De bizarre vrienden en familie van Gavin en Stacey bemoeien zich constant met de twee. De bemoeienis blijkt nog een grotere hindernis dan de lange afstandsrelatie.
Wie: Alexis Bledel (Gilmore Girls), Jason Ritter (Parenthood)
Wanneer: Begin januari 2014

De trailer van Us & Them

Welcome to the Family

Wat:
Wanneer een Latino jongen een een blank meisje een relatie met elkaar krijgen worden de families bij elkaar gezet, dat verloopt echter niet geheel vlekkeloos..
Wie: Mike O'Malley (Glee), Ella Rae Peck (Gossip Girl), Justina Machado (Six Feet Under), Ricardo Chavira (Desperate Housewives)
Wanneer: Iedere week vanaf 3 oktober

De trailer van welcome to the Family

Welke serie wil jij gaan volgen?