Films & Series

Nieuwe TV series die je deze herfst moet zien (I)

Binnen nu en een aantal weken starten niet alleen onze favoriete series zoals The Vampire Diaries, Revenge en Glee weer, er zijn ook weer een heleboel nieuwe shows die we aan ons wekelijkse kijk-lijstje kunnen toevoegen. Wij selecteerden de meest belovende shows voor jullie. Vandaag het eerste deel..

The 100 

Wat:
De serie speelt zich af 97 jaar nadat de wereld is vergaan door een nucleaire oorlog. De serie begint wanneer 100 gevangenen uit een spaceship worden gedropt in de hoop dat zij zich gaan voortplanten en er weer leven op aarde komt.
Wie: Eliza Taylor (Nikita), Henry Ian Cusick (Lost), Kelly Hu (The Vampire Diaries), Isaiah Washington (Grey's Anatomy)
Wanneer: Nog niet duidelijk, het zou ook kunnen dat deze serie pas in januari begint..

De Trailer van The 100

Bad Teacher

Wat: De serie is gebaseerd op de gelijknamige film met Cameron Diaz. Een sexy jonge vrouw met een scherpe tong wordt gedumpt door haar man en houdt er geen cent aan over. Ze gaat aan de slag als lerares op een school in de hoop haar nieuwe man te vinden.
Wie: Ari Graynor (What's Your Number) Kristin Davis (Sex and the City), Sarah Gilbert (The Vampire Diaries)
Wanneer: Nog niet bekend

Er is helaas nog geen trailer van Bad Teacher gereleased..

Dads
Wat: Deze comedy wordt gemaakt door Seth McFarlane, onder andere bekend van Family Guy en de film TED. De serie gaat over twee dertigers die het goed voor elkaar hebben. Maar wanneer hun vader hun intrek nemen bij de heren staat hun leven op zijn kop.
Wie: Seth Green (Family Guy), Giovani Ribisi (Friends), Sarah Baldwin, Vanessa Lachey, Brenda Song (Suit Life of Zach & Cody)
Wanneer: vanaf 17 september iedere week.

De trailer van Dads

The Originals

Wat: The Originals kennen we natuurlijk allemaal uit The Vampire Diaries. In de serie 'The Originals' verhuizen Klaus, Elijah en Rebecca naar New Orleans. Klaus was hier voorheen de 'koning van de stad', maar nu heeft zijn protogée Marcel de touwtjes in handen en daar wil Klaus verandering in brengen. Ondertussen is weerwolf Haley (ook bekend uit The Vampire Diaries) zwanger van Klaus' kind.
Wie: Joseph Morgan (TVD), Daniel Gillies (TVD), Claire Holt (TVD) Phoebe Tonkins (TVD), Charles Michael David (Grey's Anatomy)
Wanneer: Vanaf 3 oktober iedere week

De trailer van The Originals

Reign

Wat: Deze serie speelt zich af in de 16e eeuw in Frankrijk en gaat over het leven van Mary, Queen of Scots. Mary is al sinds haar zesde de Koningin van Schotland. Als tiener wordt zij naar Frankrijk gestuurd om te trouwen met de knappe zoon van de Franse Koning. Dit om de goede band tussen Schotland en Frankrijk in stand te houden.. Romantisch? Niet echt.. Want het gaat niet om het hart maar om politiek en economie.
Wie: Adelaide Kane (Teen Wolf), Toby Regbo (Harry Potter and the Deathly Hallows I), Torrance Coombs (Heartland)
Wanneer: Van 17 oktober iedere week

De trailer van Reign

Zit er een serie tussen die jij wil gaan volgen?