News

One Direction liefdesnieuws

Het zijn roerige tijden in het liefdesleven van de One Direction leden. Althans, als we de roddels mogen geloven. Niall Horan werd met een andere popster gespot, één van de leden zou verloofd zijn en een ander maakte zijn relatie deze week bekend. We stellen je graag even op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in One Direction gossip-ville.


Bron beeld

Aller eerst, Niall Horan. De blonde zanger werd afgelopen weekend wel heel gezellig gespot met zangeres Ellie Goulding. Niall en Ellie waren allebei op het V Festival in Londen en zonderden zich tijdens het optreden van Kings of Leon af. De twee zouden wel heel innig met elkaar geweest zijn. Niall heeft al eerder laten weten een oogje te hebben op Ellie, maar Ellie heeft al ruim een jaar een relatie met acteur Jeremy Piven. Of de roddels enige waarheid bevatten durven we niet te zeggen, er is namelijk geen bewijsmateriaal omdat volgens ooggetuigen security ervoor zorgde dat er geen foto's van Niall en Ellie gemaakt konden worden. Hmmm….

Dan Zayn Malik, hij zou verloofd zijn met zijn vriendin Perrie Edwards. Deze geruchten barstten gisteren los, nadat Perrie tijdens de première van This Is Us gefotografeerd werd met een grote diamantenring om haar vinger. Tijdens de première waren Zayn en Perrie ook heel erg lovey-dovey. De 20-jarige Zayn zou vorig weekend voor de eveneens 20-jarige Perrie op de knieën zijn gegaan. Volgens een bron was het heel romantisch, het was voor het eerst in tijden dat de twee een weekend samenw aren. "Zowel Zayn als Perrie was de afgelopen tijd druk met touren. Zayn heeft op het perfecte moment gewacht.." Aldus, de 'bron'.


Bron beeld

Dan nieuws over Liam Payne. Liam verbrak in april dit jaar zijn relatie met danseres Danielle Peazer, maar hij heeft sinds kort weer een nieuwe relatie. Dit maakte Liam zelf bekend in een interview met YAHOO! Toen de jongens werd gevraagd wie het meest flirtte, antwoordde Louis: 'ik niet, want ik heb een vriendin' daarop antwoordde Liam: 'En ik ook niet, want ik heb ook een vriendin'. WAT? Liam? Yes.. Liam is sinds kort samen met Sophia Smith. Liam heeft al jaren een oogje op Sophia, ze kennen elkaar van de middelbare school en volgens de geruchten al 22 keer hebben afgewezen, maar hij heeft het nu eindelijk voor elkaar… 

Over het liefdesleven van Harry is op dit moment weinig bekend en veel roddels zijn er ook niet.. We houden je op de hoogte…

Maar niet getreurd dames, de mannen mogen dan (op dit moment) niet jouw vriendje zijn, je kunt vanaf volgende week wel naar de heren ruiken. Of nou ja, je kunt naar het luchtje ruiken dat ze deze week op de markt brengen. 'Our Moment' is vanaf volgende week maandag exclusief te koop bij Harrods in Londen, een week later wordt het ook in andere winkels verkocht. Je moet er alleen wel een tripje voor naar Engeland boeken, want er is vooralsnog geen Nederlandse release datum bekend.

Bronnen: Ohnotheydidn't, Perez Hilton, Daily Mail