News

Lindsay Lohan’s openhartige interview met Oprah

Je hoeft maar een roddelblaadje open te slaan en er is wel wat te lezen over Lindsay Lohan. De actrice is de afgelopen jaren vaak negatief in het nieuws geweest, meestal over rehab en gevangenisstraffen. Onlangs heeft LiLo 90 dagen in een afkickkliniek gezeten en besloot na deze heftige periode zich te laten interviewen door Oprah Winfrey. Lindsay was erg eerlijk en beantwoordde zelfs de vraag: 'Are you an addict?'. Meer details? Lees snel verder! 

We leerden LiLo kennen toen ze de hoofdrol had in de populaire film Mean Girls. Het was haar big break en ze was een echte superster geworden met een hele toekomst voor zich. Helaas is er sindsdien veel veranderd. Lindsay was regelmatig onder invloed van drank of drugs en ze kwam steeds vaker in aanraking met de politie. In de media krijgt de actrice het er flink van langs en ze wordt regelmatig 'child star gone wrong' genoemd.

Onlangs werd de actrice veroordeeld tot 90 dagen in rehab. Iedereen is nu benieuwd hoe het met haar gaat. Oprah had de eer om Lindsay te interviewen. LiLo is tijdens het interview erg openhartig, maar ook emotioneel. Ze beantwoordde alle vragen met opgeheven hoofd en was goudeerlijk. 

Bekijk de trailer hieronder:

Zeven dingen die in het interview met Oprah ter sprake zijn gekomen:

1) Lindsay wenste stiekem dat ze de eerste keer al naar de gevangenis moest. 
2) Ze is een verslaafde. LiLo is voornamelijk verslaafd aan alcohol, niet aan cocaine.
3) LiLo geeft toe dat ze een 'mess' is. 
4) De problemen begonnen na Mean Girls.
5) Linday is naar eigen zeggen erg spiritueel. 
6) Ze geeft haar ouders niet de schuld, Lindsay neemt de volledige verantwoordelijkheid.
7) Na haar tijd in rehab voelt ze zich 'anders'. Ze wil veranderen. 

Dit zijn maar een paar 'reveals' uit het interview, de details en meer onthullingen kun je zien tijdens de uitzending van het interview. Het volledige interview wordt morgen om 21:00 uur uitgezonden op TLC

Meer artikelen over Lindsay lezen? Kijk dan hier
Mee praten over Lindsay? Neem dan een kijkje in het forum-topic

Wil jij Lindsay's openhartige interview zien? Denk jij dat LiLo het meent? 

Bron: edition.cnn, popwatch.ew, hollywoodlife