Winnen

WIN: 3x posterboek van One Direction & 3x ‘Op weg naar de top’! [afgelopen]

We kunnen er geen genoeg van krijgen: One Direction! In een paar jaar tijd is deze boyband uitgegroeid tot een van de populairste boybands ter wereld. In het boek 'Op weg naar de top' vertellen ze over hoe alles is begonnen: van hun jeugd tot aan hun deelname aan de Engelse X-Factor en hun immense succes op het podium. Daarnaast is er een posterboek uitgebracht met daarin de leukste foto's van de jongens. Wil jij kans maken op een van deze te gekke boeken? Lees snel verder! 

Jullie hebben het misschien al mee gekregen, maar deze maand zal de film ONE DIRECTION: THIS IS US in première gaan! De officiële release datum is 29 augustus, dus vanaf dan kun jij genieten van een flinke portie 1D! De film wordt uitgebracht in 3D, dus realistischer kan niet! In de film krijg je een exclusieve kijk achter de schermen van de wereld van One Direction. Backstagebeelden worden afgewisseld met spectaculaire stukjes uit concerten en met persoonlijke uitspraken van de bandleden. Niall, Zayn, Harry, Liam en Louis vertellen hun bijzondere verhaal en praten over hun razendsnel gegroeide populariteit. Meer lezen over de film? Neem een kijkje op www.onedirection-defilm.nl of op de Facebookpagina!

Bekijk de trailer van THIS IS US!

Naast de film die 29 augustus uitkomt hebben de sterren ook een boek geschreven. Ze hebben dit gedaan voor al hun fans om hun ervaringen met hen te kunnen delen en hen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in de afgelopen jaren en in de toekomst. In het boek vertellen de jongens zelf hoe alles is begonnen, waar ze vandaan komen en persoonlijke dingen over hun dromen, teleurstellingen, inzet en doelen. 

Tot slot is er een posterboek uitgebracht met te gekke posters. De vijf jongens hebben natuurlijk geweldige dingen meegemaakt, die allemaal vastgelegd zijn. In dit boek zijn daarom heel veel heerlijke foto's te vinden van hun reis naar de top, optredens en persoonlijke foto's uit familie fotoboeken. Daarnaast vertellen ze ook in dit boek over hun ervaringen en hoe ze alles beleven!

Wat kun jij winnen?
– Het boek 'Op weg naar de top' t.w.v. €19,95 of:
– Het One Direction posterboek t.w.v. €7,99

Wat moet je doen om te winnen?
 Log in op je Girlsceneprofiel
 Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:
 

{@module=postContest id=”361″}

 

Oja, wil jij meer kans maken op één van de armbanden? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

©2013 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. All rights reserved.