Beauty

Perfect Colour Lipstick by Miss Sporty

Voel jij je ook meteen een ander mens als je lipstick op hebt? Ga voor een sensuele kleur rood voor een date, of voor een nude kleur voor de eerste dag bij je nieuwe baantje. Stift je lippen in een prachtige kleur en je voelt je meteen een stuk zelfverzekerder. Miss Sporty heeft haar lijn Perfect Colour Lipstick vernieuwd met een nieuwe verpakking en nieuwe kleuren. Meer weten? Lees snel verder. 

De Perfect Colour Lipstick van Miss Sporty krijgt een nieuwe look. De verpakkingen worden anders en de kleuren worden aangevuld met echte klassiekers en trendy kleuren. Er zijn nieuwe tinten rood, koraalrood, paars, bruin, roze en er is zelfs een zwarte lipstick! 

Wij testen vier kleuren voor je uit! 

Rood, 053 On fire!

Ik was erg benieuwd naar deze rode kleur! Op de foto's kun je zien dat de kleuren erg van elkaar verschillen, in het echt zag het er meer als de bovenste foto uit. Ik vind 'm erg mooi, hij is mat en niet te fel. Doe hem op als echte eye catcher bij een rustige outfit en jouw lippen hebben sowieso de aandacht! 

Bruin, 022 BB nude 

Houd jij van nude lippen? Dan is deze kleur wat voor jou! De lipstick heeft een lichte glans, waardoor je lippen er verzorgd uitzien. Ik heb een vrij lichte huid en de lipstick pastte hier goed bij, maar ik denk dat hij niet mooi is bij een donkerdere huid. Ik vind het een mooie nude kleur, maar je moet ervan houden! 

Roze, 009 Innocence

Roze lippen zijn helemaal in, maar wat mij betreft is deze kleur iets te licht! Het kan zijn dat het een ander prachtig staat, maar ik vind dat ik er nu iets te 'Barbie' uitzie. De lipstick zelf is wel heel fijn, hij is goed gepigmenteerd en hij smeert goed uit. 

Fuchsiaroze, 039 Sweet berry

Wow wat een heftige kleur! Ik vind hem erg mooi, vooral voor een feestje als eye catcher. Sweet berry is dieproze kleur die je niet vaak ziet. De lipstick is erg goed gepigmenteerd, dus je moet hem wel in een keer goed aanbrengen. Zoals je op de onderste foto kan zien, had ik daar een beetje moeite mee ;-). Maar als hij eenmaal goed zit… wauw! 

Eindoordeel: ♥ (8/10)

Ik geef de lipsticks een 8. Waarom? De lipsticks hydrateren de lippen super goed, ze blijven langdurig zitten (na een kop koffie en een boterham bleven zelfs de felste kleuren nog even fel als net aangebracht) en de kleuren zijn mooi. Ze zijn goed gepigmenteerd, maar dit kan tegelijkertijd ook een nadeel zijn. Doordat de kleuren zo fel zijn (vooral bij Sweet berry en On fire! dus), moet je hem wel meteen goed aanbrengen! Op de foto's kun je wel zien dat ik daar een beetje moeite mee had ;-). Ben je een echte lipstick pro? Dan is dit natuurlijk geen probleem voor jou. De lipsticks smeren goed en makkelijk uit. Pluspuntje: de lipsticks ruiken heerlijk naar meloen! Zo wil je altijd wel een Miss Sporty lipstick op je lippen, als is het maar voor de geur. 

De lipsticks zijn vanaf september verkrijgbaar bij de drogist voor € 2,49. 

Welke lipstick zou jij wel willen proberen?