Lifestyle

Crea Bea’s ontdekt!

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Melissa zag het topic 'Crea Bea' op Girlscene voorbij komen en stuurde meteen haar creatieve tekeningen in. 

Kim van 17 tekent ook al erg lang. Het begon met het tekenen van cartoons als Donald Duck, maar groeide al snel uit tot realistische tekeningen en portretten. Sinds kort probeert ze andere dingen uit zoals schilderen met waterverf.

Roos van 15 heeft ook tekenen als grootste hobby. Ze tekent het liefst met houtskool en pastelkrijt. Later zou ze graag kinderboeken willen gaan illustreren. Met de kleurrijke bank op de foto heeft Roos zelfs een prijs gewonnen!


 

Danielle creëert voornamelijk realistische portretten. Ze probeert haar modellen zo herkenbaar mogelijk neer te zetten. Ze studeert nu Media, Communicatie en Informatie in Enschede en leert daar ook omgaan met grafisch vormgeven. "Hier gaat het vooral om vormen, afbeeldingen en tekst te combineren met elkaar in een compositie. Een collage techniek eigenlijk. Op de afbeelding zie je een spread (in een tijdschrift) dat ik kreeg als een opdracht voor school. Wat ik leuk vind hieraan is het creëren. Het omzetten van ideeën naar iets tastbaars. Het maakt mijn hoofd leeg en ik focus dan eigenlijk alleen nog op mijn werk. "

Britt van 17 tekent al ruim zes jaar. Ze is een echte fan van alles wat met muziek en films te maken heeft en tekent dan ook het liefs celebrities. Britt's opa inspireerde haar om te beginnen met tekenen, omdat hij er zelf erg goed in was. Ook haar vader heeft een creatieve geest: hij is kunstschilder en kan Britt dus nog veel leren! Op dit moment tekent ze vooral met potlood, maar is van plan dat uit te gaan breiden naar schilderen. "Het meest trots ben ik op de tekening van mijn grote idool Ed Sheeran, omdat ik de mogelijkheid heb gehad om hem in London te laten signeren door the man himself! Het is mijn grote trots en hangt dan ook ingelijst in mijn kamer. Ik ben tot nu toe nog niet van plan om er later wat mee te doen, maar het lijkt mij stiekem toch wel heel erg leuk. Ik heb tekeningen bijgevoegd van Ed Sheeran, Beyonce, Harry Potter, een close up van een oog, Rupert Grint en de geweldige Jack en Rose van de film Titanic!''

De laatste crea bea van deze keer is Jamie. Ook deze meid is al sinds haar jonge jaren bezig met tekenen en schilderen. Ze volgt inmiddels schilderlessen en doet een grafische opleiding. 


 

Wat vind jij de creaties van deze talenten?

Creaties van: Melissa, Kim, Roos, Danielle, Jamie en Britt