Lifestyle

3D-print je eigen unieke telefoonhoesje!

Hoe cool zou het zijn als je zelf je accessoires zou kunnen printen? Zelf een ontwerp maken, kleur kiezen en hoppa zo vanuit de printer om je nek, in je oren of aan je voeten. Ja, dat kan tegenwoordig! Wil jij hier meer over weten en wil jij weten hoe je jouw eigen 3D-geprinte telefoonhoesje kunt winnen? Lees dan snel verder.

We zagen tijdens de Parijse Fashion Week afgelopen juli al een paar heel bijzondere 3D-geprinte schoenen over de catwalk voorbij komen tijdens de show van Iris van Herpen. Het ontwerp voor deze schoenen is zo complex dat ze alleen met een 3D-printer gemaakt kunnen worden.

Kun je niet wachten om een customized, uniek, 3D-geprinte accessoire te bemachtigen? Doe dan mee met de 3D Your Dream actie van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Op 3Dyourdream.nl (alleen te zien via computer) kun je een uniek 3D-geprinte telefoonhoesje winnen met jouw eigen toekomstdroom erop.

 

Watch on YouTube

 

Doe mee met de actie en stuur jouw toekomstdroom in. Elke week winnen 50 mensen hun eigen unieke 3D-geprinte telefoonhoesje.

Wild enthousiast geworden van 3D-printers? Kijk dan ook eens op de Facebook van de TU/e. Daar word je door de Facebook Reporters op de hoogte gehouden van nog veel meer technische en innovatieve hoogstandjes: van dansende robots tot interactieve planten en zelfs kleding die zich aanpast aan het weer!

Lijkt jou een studie aan de Technische Universiteit Eindhoven ook wel wat? Check voor alle opleiding aan de TU Eindhoven de studiegids van de TU/e.

Wil jij je eigen 3D-geprinte telefoonhoesje winnen? 

Must reads 👀