News

Gossip Girl(scene) week 33

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Reporters

Justin Bieber zong eind vorig jaar met alleen zijn gitaar voor zijn mannelijkheid. Het hooggeëerde publiek? Zijn OMA! Afgelopen week doken de beelden van dit voorval ineens op.

Reden van dit cadeau? Het schijnt dat Justin bij zijn oma verbleef tijdens Thanksgiving. Maar hij sliep net iets te lang omdat hij de avond ervoor laat naar bed was gegaan. Hij miste dus een deel van de festiviteiten. Toen hij zijn familie hoorde vanuit zijn slaapkamer besloot hij het goed te maken door à la Jenny in de film Forrest Gump zijn oma een serenade te brengen.

Oma Bieber vond het wel grappig, maar stuurde Justin snel naar zijn kamer om kleding aan te trekken.. Juist… Mooi verhaal, maar waar die foto's nu ineens weer vandaan komen? Bekijk de beelden hier.

Lindsay Lohan kwam twee weken geleden uit Rehab en heeft sindsdien niet stilgezeten. Zo was ze de host van Chelsea Lately's show en werd ze geïnterviewd door niemand minder dan Oprah Winfrey. 

In het interview, dat morgen in Amerika wordt uitgezonden, vertelt Linds onder andere dat ze haar eigen grootste vijand is. In het interview wordt Lindsay keihard ondervraagd door Oprah. 'Ben je een verslaafde?' 'Denk je dat je je leven kunt beteren?' Waarop Linds geëmotioneerd antwoordt dat ze haar eigen grootste vijand is. Arme Linds.. we hopen dat het goed komt met haar…

Ook tijdens haar verblijf in Rehab heeft Linds overigens niet stilgezeten. Een patiënt die tegelijkertijd met Linds in het centrum verbleef, vertelde dat Lindsay iedere dag voor duizenden euro's online shopte. Het was volgens de bron zelfs zo erg dat medepatiënten geïrriteerd raakten en er op een gegeven moment geen plek meer voor al Linds' aankopen waren..


Bron beeld: Marie Claire UK

Taylor Swift vertelt in een interview met Marie Claire spijt te hebben van haar vriendjes. Taylor had onder andere korte relaties met Jake Gyllenhaal, Joe Jonas, John Mayer en Harry Styles. Taylor heeft naar eigen zeggen een hele 'shitlist'.

Maar… de stukgelopen relaties hebben haar wel meerdere liedjes opgeleverd waar ze heel trots op is. Volgens Taylor is liefdesverdriet iets moois, het levert de mooiste nummers op.

Wij zijn haar in ieder geval dankbaar voor haar ultieme break-up songs zoals 'We are never getting back together' en 'I knew you were trouble'.

Kristen Stewart hoeft niet te klagen over de hoeveelheid rollen die ze aangeboden krijgt, maar Kristen denkt al wel na over haar toekomst en wellicht aan een tijd zonder acteren. Daarom heeft Kristen zich ingeschreven bij de University of California. Ze heeft haar school nooit afgemaakt, maar wil toch een hogere educatie. Wij zijn heel benieuwd welke vakken Kristen gaat volgen..

Katy Perry denkt er over na om haar complete garderobe te veilen à la Elton John. Katy heeft al haar kostuums in een pakhuis in Los Angeles liggen, maar denkt er over dit allemaal via een veiling weg te doen. Dat vertelde Katy in een interview met de Britse radiozender Radio 1.

Katy's nieuwe album 'Prism' komt deze herfst uit en met het nieuwe album komt een nieuwe look. De blingbling zal blijven, maar Katy wil zichzelf een ietwat volwassenere look aanmeten. 

Wij zijn heel benieuwd naar Katy's nieuwe look! En we zijn benieuwd of de veiling van Katy's oude kostuums daadwerkelijk doorgaat..

Bronnen: NU / PerezHilton / Marie Claire UK

Must reads 👀