Lifestyle

Girls issues: Mijn vriend heeft heel veel one night stands gehad

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag een meisje dat maar niet kan vergeten dat haar vriend al met heel veel meisjes naar bed is geweest voor hij een relatie met haar kreeg.

Bron beeld

Hallo Girlscene,

Ik heb een probleem waar ik al langere tijd mee zit en ik hoop dat jullie me echt kunnen helpen!

Ik heb al anderhalf een heel lief en leuk vriendje en het gaat ook heel goed tussen ons, alleen een ding blijft tussen ons in staan. Mijn vriend heeft in zijn jeugd alleen maar seks gehad met meisjes, zonder dat hij met hen een relatie had, of er iets van gevoelens voor had. Alleen maar one night stands kun je het noemen.

Hij heeft ook nog nooit een relatie gehad met een meisje, voordat hij met mij had. Nu heb ik ook nog nooit een relatie gehad met iemand, maar ik was ook nog maagd toen ik met hem kreeg. Hij is dus mijn 'eerste'. Nu vind ik het heel moeilijk om te begrijpen dat hij zo intiem met iemand kon zijn, zonder dat hij daarbij iets van liefde voelde. Ik koppel seks aan liefde en gevoelens. Hij deed dit dus vroeger niet.

Een aantal van deze meisjes zie ik zo nu en dan nog wel eens, dit vind ik dan ook moeilijk en word er down van. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik het verleden van mijn vriend achter me kan laten en er niet zo mee zit?

Ik hoop echt zo dat jullie me kunnen helpen !!!!!

Liefs Anoniem


Bron beeld

Lieve Anoniem,

We begrijpen dat het heel erg lastig is voor jou om te begrijpen dat je vriend al zoveel bedpartners gehad heeft. Zeker omdat hij voor jou de aller eerste is. Dat is een raar idee en misschien ook wel een klein beetje een naar idee.

Maar geloof ons, een one night stand is iets compleets anders dan seks met je vriend(in). Je vriend is (waarschijnlijk) met deze meisjes op een heel andere manier intiem geweest dan dat hij nu met jou is. 

Het verleden kun je niet veranderen, dus nu is het de vraag.. hou je genoeg van hem dat je accepteert dat hij in het verleden met veel meisjes het bed heeft gedeeld, of kun je er niet mee leven. 

Heb je het er wel eens met je vriend over gehad? Wat zegt hij ervan? Erover praten is heel belangrijk, dan weet hij ook hoe jij je voelt en waarschijnlijk kan hij je ook vertellen dat seks met jou een wereld van verschil is met de seks die hij in het verleden had.

Wat we je wel graag op het hart willen drukken is; laat hem een SOA-test doen. Ook al vertrouw je hem 100% en vertelt hij je dat hij het altijd veilig heeft gedaan. Als hij echt van je houdt en jij kunt zijn verleden scheiden van zijn relatie met jou, dan moet hij die SOA-test er wel voor over hebben. Dan is het verleden echt het verleden en ben jij zijn heden.

Liefs,
Girlscene