Food

Tip: The culy way of life by Monique van Loon & WIN

Zoals jullie wel weten is Monique van Loon oprichtster van Girlscene. In 2010 nam zij afscheid van de website om zich op andere projecten te richten. Maar wat doet Monique nu eigenlijk? Nou, ze heeft een andere succesvolle website opgericht en binnenkort ligt haar eerste boek in de winkel. Ja, dat lees je goed! Hier lees je alles over The culy way of life.

We zijn Monique natuurlijk ontzettend dankbaar voor het oprichten van Girlscene. Door haar kunnen wij nu al jaren elke dag de leukste artikelen lezen. Maar na acht jaar de website te hebben gerund, kunnen wij ons voorstellen dat het tijd is voor iets nieuws! 

In augustus 2011 heeft Monique samen met de mannen van Wayne Parker Kent de website Culy.nl opgericht. Culy.nl is een online culinair magazine dat staat voor ‘dagelijks genieten’. Recepten, kooktips, interviews, reports, hotspots en culinaire gadgets. Ook deze site is een succes! Culy.nl trekt maandelijks ruim 350.000 bezoekers die allemaal op zoek  zijn naar culinaire inspiratie.

En nu staat er weer iets nieuws op de planning: de lancering van haar eerste boek The culy way of life! 


"Het leven is te kort om slecht te eten"
"Eten doe je met mate, genieten doe je groots"

In haar boek The culy way of life laat Monique zien dat 'culinair genieten' op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje tot het 's nachts sneaken naar de keuken. Van foodies op reis tot een culy-proof huis. In het boek onthult Monique haar allerlekkerste recepten, haar favoriete hotspots, culinaire blogs, films etc. Het is een mix tussen een lekker leesboek en een kookboek.
 
Vanaf 17 oktober ligt The culy way of life voor € 24,95 in de winkels! Dussss kopen maar ladies 🙂
 
Wij mogen drie gesigneerde boeken weggeven! 
 
Wat moet je doen?

♥ Log in op je Girlsceneprofiel

♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

 
{@module=postContest id=”359″}
 

Oja, wil jij meer kans maken? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!