News

Hot or not? De sharkini

Elke zomer ben je op zoek naar die ene mooie, originele bikini die niemand anders heeft. Want niets is erger dan als je op het strand paradeert in je nieuwe bikini en je vervolgens zes andere meiden met hetzelfde exemplaar ziet! Ken jij de sharkini al? Je zal niet snel iemand anders met dit bakpakje tegenkomen! Maar of de sharkini nou zo mooi is… Oordeel zelf! Hot or not? 


Bron

De sharkini is ontworpen door Aby van Bad Aby Designs. Aby was eerst model, maar een paar jaar geleden heeft zij besloten om zelf kleding te ontwerpen. De sharkini is in ieder geval een succes. Wear it at your own risk! 

Zou jij wel de blits willen maken in de sharkini? Dan moet je eventjes sparen, een exemplaar kost 100 euro. Ook moet je bereid zijn om te wachten tot dit 'gevaarlijke' badpak van jou is, inmiddels is er een heuse wachtlijst ontstaan! De sharkini is door zoveel mensen gespot en gewild, dat het tijdelijk uitverkocht is. Gelukkig zijn er veel sharkini's in de maak, zodat ze binnenkort weer verkocht kunnen worden. Nu maar hopen dat straks niet iedereen in dit hippe badpakje loopt ;-). 


Aby in haar eigen creatie, bron

Zou jij de sharkini dragen? Hot or not? 

Bron: badabydesigns