News

One Direction op de cover: GQ ontvangt doodsbedreigingen!

Het septembernummer van het blad GQ is nog niet eens uit, maar er is nu al veel ophef ontstaan. Waarom? De jongens van One Direction staan op de cover en dat bevalt de fans absoluut niet. Ze vinden dat Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam totaal verkeerd worden neergezet. Zo vinden sommige fans dat het blad Harry laat overkomen als een 'mannelijke hoer'. GQ heeft in de afgelopen uren duizenden doodsbedreigingen ontvangen… 


Bron

One Direction is razend populair en het tijdschrift GQ pakt dan ook groot uit met vijf verschillende covers en een lang artikel. Het septembernummer is nog niet uit, maar het blad heeft de covers wel onthuld als 'teasers'. Helaas viel dit absoluut niet in goede aarde bij sommige One Directioners…

Het gaat niet om de foto's (wij vinden dat de heren er erggggg leuk op staan), maar om de teksten die het blad erop heeft gezet. Zo schrijft GQ over Harry 'He's up all night to get lucky' en gebruiken ze de quote 'Groupies? You're going to get me in trouble.' bij Liam, terwijl hij een vriendin heeft. Liam heeft het dan ook helemaal niet zo gezegd, zijn volledige quote is: 'Groupies? We don't have time to party! I'm not even single… This sort of talk will get me in trouble'. Zayn en Niall komen door hun quotes over als egoisten, en de fans zijn op z'n minst gezegd erg pissig op het tijdschrift. 

GQ heeft duizenden tweets ontvangen over de covers, de een nog erger dan de ander. Het blad is erg geschrokken van alle reacties en heeft in een artikel 'the most terrifying responses' op een rijtje gezet:

Als je het wel leuk vindt dat One Direction op de cover van GQ staat, dan hebben we hier nog een behind the scenes filmpje voor je ;-):

Wat vind jij van alle ophef? Begrijp je dat sommige fans boos zijn? En wat vind je van alle bedreigingen? 

Bron: gq, zap2it, dailydot