News

Gossip Girl(scene) week 31

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron: Reporters

Na 90 dagen is Lindsay Lohan sinds deze week weer een vrij mens. Ze verliet afgelopen dinsdag na 90 dagen verplichte rehab de afkickkliniek in Los Angeles. Zo gezond en vrolijk hebben we haar in geen tijden gezien.

Zou dit dan echt het keerpunt geweest zijn? Krijgen we onze Lindsay uit Mean Girls, Freaky Friday en The Parent Trap terug? Wij hebben stiekem nog steeds hele goede hoop. Lindsay zelf is in ieder geval vastbesloten alle negatieve invloeden die ze in haar leven gehad heeft te verbannen uit haar nieuwe leven. Daarbij hoort ook Sam Ronson, de DJ waar Lindsay een aantal jaar geleden een relatie mee had. En er staan nog wel meer mensen op Lindsay's zwarte lijst.

Good for you Linds, wij geloven in je!


Bron beeld: Reporters

Een paar maanden geleden gingen Nina Dobrev en Ian Somerhalder na een relatie van drie jaar uit elkaar. Deze week werd bekend dat er nog een Vampire Diaries koppel zonder elkaar verder gaat.

Niemand minder dan Paul Wesley en Torrey DeVitto gaan scheiden. Paul en Torrey trouwden in 2011, nadat ze vier jaar lang een relatie hadden. Paul en Torrey leerde elkaar kennen op de set van Killer Movie. Toen Paul naar Georgia verhuisde voor de opnames van zijn serie The Vampire Diaries, bleef Torrey in LA achter. Maar niet voor lang, want ook Torrey scoorde een rol in The Vampire Diaries (naast haar rol in Pretty Little Liars). 

Maar het sprookje duurde niet lang, want deze week kondigde het paar aan te gaan scheiden.

Nu staat niks meer in de weg van Ian & Paul's bro-mance ;-).


Bron beeld: Reporters

Taylor Lautner heeft sinds kort een nieuw liefje. De 21-jarige Taylor heeft een relatie met zijn 27-jarige tegenspeelster Marie Avgeropoulos. Taylor en Marie spelen samen in de film Tracers, maar de vonk lijkt nu ook in real life te zijn overgeslagen. 

Weer een man minder in onze vijver.. 😉

Watch on YouTube

Kristen Stewart had het deze week helemaal gehad met een paparazzo die haar lastig viel. Ze deed een 'Kanye' en schold de paparazzo de huid vol; 'Fuck off. Je bent een stuk stront. Je verdient het niet om dezelfde lucht in te ademen als ik.'

Waarom Kristen zich nu juist aan deze paparazzo ergerde is ons nog niet helemaal duidelijk, wel weten we dat Kristen het sowieso niet zo op paparazzo's heeft..

Maar welke celebrity wel eigenlijk?

Harry Styles vindt de vragen over zijn seksuele voorkeur maar irritant. De OneDirection zanger wordt vaak gevraagd of hij biseksueel is. In een interview met GQ geeft hij daar een duidelijk antwoord op. 'Ik, biseksueel? Ik weet zeker van niet.'

Verder zegt Harry soms wel moe te worden van alle vragen over zijn seksuele geaardheid, vooral als er onwaarheden verkondigd worden. Maar hij wil er niet over zeuren en zal op Twitter sowieso niet alle roddels die er over hem de ronde doen ontkrachten. Dat vindt hij bij andere celebrities ook irritant.

Duidelijk.

Bronnen: E! Online, Ohnotheydidnt, Perez Hilton

Must reads 👀