Beauty

Binnen 1 minuut va-va-voom haar!

Als je haar maar goed zit! Elk meisje droomt van een volle bos haren, zoals we die in shampooreclames zien. Helaas is niet iedereen gezegend met dik, vol haar. Ook Danique kan hier alleen maar van dromen. Hair extensions zijn een optie, maar deze beschadigen je eigen haar en het is niet onzichtbaar. Geen ideale oplossing dus! Tot Danique hoorde over Flip in Hair: binnen een minuut heb je vol & dik haar!

Voor een avondje lange haren of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort leek dit alleen een droom, maar met Flip in Hair zijn die lange, steile haren of een mooie bos krullen in een handomdraai van jou! Dit klinkt natuurlijk als een reclametekstje, maar Girlscene's Danique is razend enthousiast over Flip in hair. Op een event maakte zij kennis met dit product en toen we aan jullie vroegen of jullie meer willen weten over de Flip in hair, antwoordden jullie massaal met 'ja'! 

Danique heeft de laatste jaren meer last van stress en zoals jullie misschien wel weten gaat stress gepaard met haaruitval. Van een volle bos haar is helaas geen sprake meer. Vandaar dat ze een tijdje geleden is begonnen met de Vichy Neogenic 3 maanden kuur via Skinpharma. Deze kuur moet de nieuwe haargroei bevorderen en je haar dus dikker, en voller maken. Ze is nu al ruim halverwege de kuur en is al laaiend enthousiast. Wanneer ze met haar handen door het haar gaat, merkt ze dat het al dikker aanvoelt bij de haaraanzet. Een dikke YAY!

Tijdens een haartreatment bij La Maison Amsterdam viel het de kapster ook al op dat ze zoveel babyhaartjes had! Vichy Neogenic laat Danique's haar wel groeien, maar niet snel genoeg. Daarom maakte ze door de kapster kennis met Flip in Hair. Flip in wat?! Juist, dat was ook haar reactie. De kapster toverde een volle haarmat, bevestigd aan visdraad, tevoorschijn (lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat). Deze Flip in verwerkte ze in Danique's haar en creëerde binnen een minuut een va-va-voom look! Danique was meteen verkocht: 
– Een Beyonce-coupe binnen een minuut
– Zeer gebruiksvriendelijk
– Het ziet er natuurlijk uit
– De Flip in Hair zit stevig in je haar, dus je hoeft niet bang te zijn dat je 'cavia' wegwaait 😉
– Het is haarvriendelijk voor je natuurlijke lokken, dus het is niet schadelijk voor je eigen haar
– Het is echt haar, verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en haarsoorten
– Je kunt de Flip in Hair op allerlei manieren stylen, van een knot tot krullen
– Je kunt er lang plezier van hebben, mits je het haar goed verzorgt aangezien je dit ook met je natuurlijke haar doet

Het enige 'nadeel' is de prijs. Je moet er waarschijnlijk een tijdje voor sparen, maar je krijgt er wel echt iets voor terug. De prijs van Flip in Hair verschilt per salon, dus je kunt het beste een salon bij jou in de buurt bellen. Om je toch een idee te kunnen geven, hebben we de prijzen van een salon in Kampen opgezocht:
Steil 
12 inch € 178,70 
16 inch € 212,25 
20 inch € 249,70 
Bodywave 
16 inch € 212,25 
18 inch € 249,70 
Italian Bodywave 
18 inch € 262,25 
22 inch € 282,70

Zie hieronder een voor en na foto met twee maanden ertussen, wat vind jij van Danique's nieuwe look?

Hoe werkt het?
Flip in Hair werkt met een onzichtbare draad (wat eruitziet als visdraad), die over het hoofd gedragen wordt. Flip in Hair hangt tussen je eigen haar in, je eigen haar verbergt dus de draad. Plaats de draad ongeveer 2 cm achter de haargrens en duw het haarstuk zachtjes naar beneden over de bolling van je hoofd, ook wel de kruin genoemd, zodat de Flip in Hair zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Met de punt van je puntkam trek je voorzichtig je eigen haar over de draad om je haar in model te brengen. Tot slot borstel je de coupe nog even na zodat voor en achter alles op zijn plek zit.

 

Waar kun je Flip in Hair kopen?
Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je er eentje aanschaffen? Kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Danique heeft haar Flip in Hair bij 'La Maison' aan de Rozengracht in Amsterdam gekocht. Dit is overigens een zeer fijne salon die je goed en persoonlijk advies geeft, zowel qua haarkleur als -lengte.

Ben jij enthousiast geworden over Flip in Hair? Of heb je misschien nog vragen? Stel ze dan hieronder & dan probeert Danique ze te beantwoorden!