Lifestyle

Nieuwe serie: The Originals

Op de redactie zijn we allemaal groot fan van de serie The Vampire Diaries. Danique hoeft maar 'The Vampire Diaries' te zeggen of Annemerel laat al haar werk vallen en omgekeerd is hetzelfde het geval. Wij kunnen geen genoeg van deze serie krijgen. Goed nieuws voor ons (en alle andere The Vampire Diaries fans natuurlijk), want vanaf oktober kunnen we niet alleen genieten van een nieuw seizoen van The Vampire Diaries, ook de spin-off van de serie – The Originals – wordt vanaf oktober uitgezonden.

Dat lezen jullie goed, er komt een compleet nieuwe serie met onder andere een aantal karakters uit The Vampire Diaries. De grote fans weten dat natuurlijk al lang, want aan het eind van seizoen vier werd al een proef aflevering (de pilot) uitgezonden als een aflevering van TVD. Als de kijkcijfers en kritieken goed zouden zijn, zou The Originals een serie worden.

En blijkbaar waren de kritieken en kijkcijfers goed genoeg, want niet lang na de uitzending werd het eerste seizoen van The Originals bevestigd.

Goed. Wat kunnen we allemaal verwachten van The Originals?

The Originals speelt zich af in New Orleans en draait om de Mikaelson familie, beter bekend als 'The Originals', de aller eerste vampieren. Klaus, Elijah en Rebekah spelen vanaf dit seizoen dus niet meer in TVD, maar krijgen hun eigen serie. Nog een karakter uit TVD dat de overstap naar de nieuwe serie maakt? Weerwolf Hayley. Hayley is zwanger van Klaus, iets wat Klaus nooit voor mogelijkheid had geacht, vampieren kunnen normaliter geen kinderen krijgen. Maar omdat Klaus ook voor een deel weerwolf is, kan het blijkbaar wel.

Naast het feit dat Klaus op het punt staat vader te worden, is het ook aan Klaus de taak om zijn voormalige beschermeling Marcel te verslaan. Marcel is aan de macht in New Orleans, maar sinds Marcel de stad regeert is er veel veranderd. De reden waarom Klaus New Orleans ooit verlaten heeft is omdat hij op de vlucht was voor zijn eigen vader (die inmiddels dood is). Als Klaus terug komt in New Orleans heeft hij de drang weer de koning van de stad te worden. 


Joseph Morgan speelt Klaus, de eerste Hybrid ter wereld. Hij is voor een deel vampier en voor een deel weerwolf en lijkt daarom onsterflijk.


De Australische Claire Holt speelt Rebekah in The Originals. Klaus' zusje. In The Vampire Diaries wilde ze heel graag menselijk worden en kinderen krijgen, hoe zal ze reageren als ze hoort dat haar broer een kindje krijgt…


Daniel Gillies speelt broer Elijah. Hij was meer dan 500 jaar geobsedeerd met Katherine, zal hij in The Originals eindelijk een andere vrouw vinden?


Marcel was voorheen Klaus' beschermeling, maar toen Klaus New Orleans verliet nam Marcel het van hem over. Nu Klaus terug naar New Orleans is gekeerd, is Marcel niet van plan zijn heerschap terug te geven aan Klaus… Hoe lang zal het duren voordat Klaus de touwtjes weer in handen heeft in New Orleans?


Phoebe Tonkin speelt weerwolf Hayley, die we kennen als goede vriendin van Tyler in The Vampire Diaries. In The Originals draagt ze het kind van Klaus.

Klinkt veelbelovend, nietwaar? Wij zitten in ieder geval vanaf 15 oktober iedere week klaar voor deze nieuwe serie! 

Benieuwd geworden? Heb je de Pilot nog niet gezien? Deze kun je hier bekijken.

Wil je liever eerst de trailer zien? Die bekijk je hieronder..

Ben jij net zo'n fan van The Vampire Diaries als wij zijn? Ben je ook zo benieuwd naar deze nieuwe serie? Kun je ook niet wachten op half oktober?

Bron: The CW