News

Hot/Not? Miley Cyrus naakt op T-shirt Marc Jacobs

Dat Miley Cyrus geen Hannah Montana meer is, dat weten we al wat langer dan vandaag. Maar haar nieuwste avontuur had bij Disney al helemaal niet door de beugel gekund.. Miley staat namelijk naakt op een T-shirt van Marc Jacobs. 

Deze sexy uitspatting is overigens helemaal voor het goede doel. Het zijn namelijk niet zomaar T-shirts waar Miley op staat, het zijn de Protect Your Skin shirts van Marc Jacobs. De totale opbrengst van het T-shirt, dat 35 dollar in de winkel kost, gaat naar het NYU Skin Cancer Institute. Met het T-shirt wordt niet alleen geld opgehaald voor het onderzoekscentrum naar huidkanker van de New York Universiteit, er wordt ook bewustzijn gecreëerd. 

Miley is niet de eerste celebrity die op het Marc Jacobs Protect Your Skin T-shirt staat. Eerder poseerden celebrities als Victoria Beckham, Cara Delevingne en Naomi Campbell al naakt voor de T-shirts. Overigens is het ook weer niet zooooo spannend, op geen enkele afbeelding is er écht iets te zien.

De shirts met Miley zijn vanaf deze week te koop in de Verenigde Staten, Europa moet nog een maandje wachten. Of het shirt volgende maand ook bij de Marc by Marc Jacobs winkel in Amsterdam ligt durven we niet te zeggen..

Wat vind jij van het T-shirt van Marc Jacobs met de naakte Miley Cyrus? Hot/Not? Zou jij het dragen?! Wij neigen op dit moment naar HOT! En ja, we zouden het dragen… Het is de boodschap en het goede doel dat je steunt dat telt, toch?

Stem op onze poll en licht in de reacties je keuze toe!

{@module=postPoll id="36"}