Lifestyle

Mannen worden teruggepakt in parodie op ‘Blurred Lines’!

'Blurred Lines' is misschien wel hét zomernummer van dit jaar. Je hoort 'm constant op de radio en het catchy deuntje zit regelmatig in je hoofd. Niet iedereen is dol op de hit: sommige mensen vinden de clip vrouwonvriendelijk. De groep Mod Carousel besloot op de kritiek in de spelen en maakte een parodie van 'Blurred Lines' waarin de rollen omgedraaid zijn. Want hoe zou het zijn als de mannen eens halfnaakt rondhuppelen in een clip?

Het catchy liedje van Robin Thicke, Pharrell en T.I. is razend populair. Maar het lied heeft ook veel kritiek gekregen. De tekst valt bij sommige vrouwen niet lekker. Tricia Romano van The Daily Beast noemt het zelfs een 'verkrachtingslied'. Feministe Lisa Huynh is ook geen fan van het nummer, zij vindt het walgelijk dat de zanger steeds 'Ik weet dat je wilt' in de oren van de meisjes fluistert. 

Ook de clip is volgens velen vrouwonvriendelijk. In de originele clip zijn naakte vrouwen te zien en deze werd dan al snel van YouTube verwijderd. Er is nu een aangepast versie te zien. 

De groep Mod Carousel heeft de videoclip eens dunnetjes overgedaan, maar dan met de rollen omgedraaid! In plaats van Robin, Pharrell en T.I. in de hoofdrol, staan nu Caela Baily, Sydni Deveraux en Dalisha Philips in de schijnwerpers. De mannen om hen heen hebben weinig kleding aan en ze zijn zwaar opgemaakt, net als de meiden in de originele videoclip. 

Ook de tekst is een beetje aangepast. Ze zingen nu: 'I'm going to take a good boy' en 'You're just so manly… You're the hottest d***k in this place'. Kortom: de rollen zijn omgedraaid en de mannen worden teruggepakt!

Bekijk nu zelf de parodie op 'Blurred Lines':

Watch on YouTube

Het origineel (de gecensureerde versie): 

Watch on YouTube

Wat vind jij van de parodie op 'Blurred Lines'? Vind je het goed dat de mannen eens teruggepakt worden? Of vind je het overdreven?

Bron: huffingtonpost, telefgraaf