Beauty

Test: Baby Lips Lip Balm

Ben jij ook degene die altijd loopt te smeren met lipbalms en vaseline? Kun jij niet de deur uit zonder een laagje verzachtende balsem of gloss op je lippen? Dan is dit helemaal iets voor jou! Maybelline komt namelijk met de nieuwe Baby Lips Lip Balm; een fashionbable en vrolijke lipbalm voor de tere huid van de lippen. Zeg maar dag tegen de oude, saaie lipbalms!

De lipbalms die we tot nu toe kennen zijn niet heel erg spannend, en doen vaak niet meer dan (kort) je lippen soepel houden. Maybelline New York wil daar verandering in brengen! In Azië en Amerika zijn de nieuwe lipbalms van Maybelline al een tijdje een succes en nu is Europa aan de beurt! 

Baby Lips bevat verschillende plantenextracten waaronder aloë vera, honing en shea butter: allemaal hele fijne en zachte stofjes voor je lippen. Ook zijn er verschillende vitaminen aan de balm toegevoegd waardoor Baby Lips 'alle beloften kan waarmaken'! Let's put it to the test! 

De Baby Lips Lip Balm is uitgebracht in vijf vrolijke uitvoeringen: Hydrate, Freshen, Repair, Cherry Me & Pink Punch. Daarvan zijn de eerste drie transparant en Cherry Me en Pink Punch licht gekleurd. Het fijne aan de transparante balms is dat ze ook nog eens een SPF 20 bevatten zodat je tere lippen altijd beschermd zijn tegen de zon. Wel zo fijn!

Hydrate
De blauwe Hydrate heeft een lichte citroen en basilicumgeur. Deze lipbalm is bedoeld voor sportieve meisjes, dare-devils en zelfverzekerde vrouwen. 

Freshen
De groene Freshen uitvoering ruikt naar frisse munt. Een beetje zoals kauwgum! Deze versie is bedoeld voor de frisse en dynamische meid, voor drukke, actieve vrouwen en meisjes! 

Repair
Deze gele uitvoering heeft een zoetige kersen- en amandelgeur en staat voor het karakter van een meisje met een vrije geest, die een tikje rebels en onafhankelijk is.

Cherry Me
Deze variant heeft een mooi rood kleurtje en ruikt naar – hoe kan het ook anders – kersen! Het is een 'verleidelijke' lipbalm voor spontane en verleidelijke vrouwen.|

Op mijn lippen ziet het er zo uit:


Pink Punch
Deze vijfde en laatste versie van de Baby Lips Lip Balm lijn heeft een zoete passievruchtengeur en is roze gekleurd. Deze zoete balm is voor het lieve en romantische meisje, een meisje dat in echte en levenslange romantiek gelooft!

Op mijn lippen ziet het er zo uit:


 

Wat vind ik?

Uiterlijk: Een dikke ja! Deze lipbalm is een stuk opvallender en vrolijker vormgegeven dan standaard lipbalms. De tekst op de dopjes contrasteert mooi met de kleur de eronder zit. Daarnaast is een fel kleurtje nooit mis voor als je 'm weer eens niet kunt vinden in je (over-) volle tas! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)

Geur: Wat ik heel leuk vind is dat elke balm een eigen geurtje heeft gekregen. Op deze manier staat elke balm voor een eigen karakter met bijpassende geur en kleur. Zo is er ook voor ieder wat wils! De een gaat liever voor zoete kersen, de ander voor frisse munt. Heel slim en fijn bedacht! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)

Gebruik: De lipbalm zit nu al een flinke tijd op mijn lippen en ze voelen nog steeds lekker zacht en soepel aan. De roze en rode kleur geven een mooie subtiele kleur op mijn lippen. Ideaal voor als ik geen lippenstift wil dragen, maar wel net iets meer dan een balm!  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (9/10)

De lipbalms zijn verkrijgbaar vanaf augustus en kosten €3,49 per stuk.

Wat vind jij van de Baby Lips Lip Balm van Maybelline en welke is jouw favoriet?