News

Gossip Girl(scene) week 30

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Kris Jenner, moeder van de Kardashian zusjes en Kendall en Kylie Jenner heeft sinds kort een eigen talkshow genaamd 'The Kris Show'. De kijkcijfers zijn prima, maar de critici lusten Kris wel rauw, er wordt niet veel positiefs over de show geschreven.

Kris lijkt het allemaal goed op te pakken, zo stuurde ze Linda Stasi, schrijfster voor de New York Post een Tiffany's pen van 275 dollar om haar te vertellen dat ze nog steeds haar column graag leest en dat ze hoopt dat ze deze pen gebruikt wanneer ze vindt dat Kris' show beter wordt..

Een hele interessante manier om met kritiek om te gaan.. 


Bron beeld: Reporters

Over de Kardashian familie gesproken… Het laatste gerucht, Kanye West en Kim Kardashian willen body dubbels inhuren, zodat ze niet meer lastig gevallen worden op straat.

Vooral Kanye heeft het niet zo op paparazzi, de afgelopen maanden kwamen hij meerdere keren in aanraking met een paparazzo die net iets te dichtbij kwam. Kim Kardashian is na de geboorte van haar dochter North in juni nog niet in het openbaar gespot.. 

We zijn heel benieuwd of we straks echt body dubbels van Kim en Kanye spotten, of dat we het niet eens doorhebben dat het niet de echte Kim en Kanye zijn..


Bron beeld: The CW

We schreven er eerder deze week al over, actrice Lindsey Gort is gecast als de jongere Samantha Jones in The Carrie Diaries. Natuurlijk moesten we zoals gewoonlijk even wennen aan de nieuwe actrice, in ons hoofd blijven we natuurlijk altijd Kim Catrall zien, maar na het zien van de eerste officiële promofoto van The CW zijn we al veel meer overtuigd, wat vinden jullie…


Bron beeld: Reporters

Amanda Bynes kwam deze week groot in het nieuws nadat ze maandagavond, plaatselijke tijd, een fikkie gestookt had op de oprijlaan van een wildvreemde. Toen schreven we dat Amanda enige tijd eerder terug naar Californië verhuisd was, maar wat blijkt nu.. Amanda was pas 's middags aangekomen.

Reden? Ze is compleet blut en er was niemand meer die haar een appartement wilde huren, omdat ze zulk raar gedrag vertoont. In Californië, om precies te zijn Calabasas bezit Amanda nog een huis, dit was dus haar mogelijkheid. Ze heeft zich wel gelijk geliefd gemaakt in haar oude buurt..

Er zijn heel veel mensen die dromen van een Oscar winnen. Misschien droomde Jennifer Lawrence ooit wel van een Oscar, maar nu ze het beeldje eenmaal bemachtigd heeft hoeft het van haar niet zo nodig in haar huis te verblijven. Ze vindt het maar een gek idee dat het beeldje op de schoorsteenmantel staat. "Als iemand bij mij thuis komt wil ik niet dat ze worden herinnerd aan het feit dat ik een Oscar gewonnen hebben, dat vind ik gewoon een raar idee" aldus JLaw.

Het beeldje staat dan ook niet meer bij haar thuis, maar bij haar ouders thuis. Toen Jennifer's moeder het beeldje in een vergeten hoekje in Jennifer's huis aantrof stond ze erop dat zij het beeldje mee naar huis nam. Inmiddels staat het op haar moeders piano te schitteren.

Nou, wij zouden wel raad weten met zo'n beeldje..