News

Girl crush: AnnaSophia Robb

Ze wordt al 'TV's next it-girl' genoemd: we hebben het over AnnaSophia Robb. Zij heeft de eer om de jonge Carrie Bradshaw te spelen in onze nieuwe favoriete serie The Carrie Diaries. Ze is jong, slim en mooi: AnnaSophia heeft alles in huis om een superster te worden! Tijd om deze rising star beter te leren kennen.

AnnaSophia Robb kwam op 8 december 1993 ter wereld in Denver. De blondine begon haar carrière in de kerk, waar ze optrad voor 500 mensen. Haar eerste filmrolletje was in 'Daddy's Day'. Daarna had ze een gastrol als Liza in de Disneyserie 'Drake & Josh'.  Haar echte doorbraak was in de film 'Samantha: An American Girl Holiday' waarin zij de hoofdrol speelde en door 'Charlie and the Chocolate Factory'. 


Bron

De actrice had al een druk leven voordat zij voor de camera stond. Ze deed mee aan turnwedstrijden, heeft prijzen gewonnen met Ierse dans en leende haar stem aan radioreclames. Naast Ierse dans, is AnnaSophia ook nog goed in andere stijlen: jazz, breakdance en hip-hop. Maar ze is ook goed in zwemmen, skiën, hardlopen en poseren voor de camera. Verder houdt de blondine veel van dieren. Een echte duizendpoot dus! 

AnnaSophia is dus extreem getalenteerd. Ook op school deed ze het goed. Ze heeft haar middelbare school afgemaakt, maar besloot -na veel wikken en wegen- om niet naar de universiteit te gaan, omdat ze de rol van Carrie Bradshaw aangeboden kreeg. Ze zou zeker geen spijt hebben van haar beslissing, want nu is ze 'TV's new it-girl' en seizoen 2 is al in de maak!


AnnaSophia op Coachella

AnnaSophia is dan wel beroemd, maar dat betekent niet dat ze geen 'normaal' meisje meer is. De actrice heeft zich vaak genoeg onzeker gevoeld. Op de middelbare school was ze constant bang om er niet bij te horen en om beoordeeld te worden. Maar nu heeft ze daar geen last meer van! Bij haar auditie voor 'The Carrie Diaries' werd ze gevraagd of ze kon dansen en AnnaSophia begon opeens de chicken dance te doen! De castingmensen vonden haar spontaniteit zo leuk, dat ze de rol kreeg. De actrice is namelijk niet bang om te zijn wie ze is, net als Carrie. 


De blondine houdt erg van grapjes maken en gek doen op de set 

Haar on-screen lover is gespeeld door Austin Butler (het real life vriendje van Vanessa Hudgens). AnnaSophia vindt het nog best lastig om sexy en flirty te zijn voor de camera, want zij en Austin kunnen elkaar dan niet serieus nemen! In haar privéleven is het op liefdesgebied rustig. Ze zegt hierover: ''Austin en Vanessa zijn echt crazy in love! Maar ik denk niet dat ik er klaar voor ben om zo verliefd te zijn. Zij besteden veel tijd aan hun relatie, maar daar ben ik nu nog te egoïstisch voor''. 

Watch on YouTube

Watch on YouTube

We zullen nog veel van deze rising star horen! Ze is op dit moment in New York voor de opnames voor seizoen 2 van 'The Carrie Diaries' dat vorige week weer begonnen is. YAY!

Je kunt AnnaSophia volgen op haar eigen website, Instagram of Twitter.

Heb jij ook een girl crush op AnnaSophia? 

Bron: seventeen, imdb, refinery29

Must reads 👀