Celebs

Wegzwijmelen met celebrity dubbelgangers

Het schijnt dat we allemaal ergens op de wereld een dubbelganger rond hebben lopen. Het zou zomaar kunnen dat jij 'jezelf' opeens tegenkomt op straat, maar er is dus ook een kans dat je tegen je celebrity crush aan loopt! Er zijn al een paar doodgewone jongens 'ontdekt' als dubbelganger. Zo is de Belgische Robin het evenbeeld van Justin Bieber en Doug lijkt eng veel op Ryan Gosling. Zwijmel je mee met deze celebrity dubbelgangers?

Ryan Gosling

Watch on YouTube

Radiomakers uit Detroit bedachten dat het wel leuk zou zijn om een look-a-like van de knappe Ryan Gosling de straat op te sturen. Met zijn signature zonnebril+vest+koffie is de gelijkenis niet te ontkennen. De mensen op straat gingen helemaal uit hun dak toen ze de superster op straat zagen (niet wetend dat het niet 'de echte' was) en vroegen om handtekeningen en foto's. De dubbelganger -die Doug heet en accountant is- had het er maar druk mee!

Harry Styles

Watch on YouTube

Harry Styles is ongekend populair en er is geen een meisje die geen crush op hem heeft. Het zou vast helemaal niet erg zijn om als jongen op knappe zanger te lijken… De 15-jarige Jacob Skelton kan daar in ieder geval over oordelen. Hij lijkt namelijk enorm veel op Harry en hij mocht een bezoekje brengen aan de talkshow Daybreak om over zijn looks te praten. 

Justin Bieber


Bron

Een tijdje geleden schreven wij al over de Belgische dubbelganger van Justin Bieber. Zijn naam is Robin Verrecas en hij is zelf ook fan van de superster. Hij doet Bieber zelfs een beetje na op zijn Instagram-account. Justin wist op gegeven moment ook over zijn dubbelganger en hij nodigde Robin uit voor een Meet & Greet. De bovenstaande foto bewijst weer dat ze een tweeling hadden kunnen zijn! Zie jij wie de echte Justin is?

Ian Somerhalder


Bron


Bron

Tuurlijk, we kijken The Vampire Diaries ook om de verhaallijnen, maar dat donkere haar en die hemelsblauwe ogen… Zucht, welk hart gaat daar nou niet sneller van kloppen?! Jamie Christlow mag zichzelf gelukkig prijzen dat hij als twee druppels water op de hotte Ian Somerhalder lijkt. Jamie wordt ook regelmatig ingehuurd als look-a-like van Damon op The Vampire Diaries bijeenkomsten. 

Robert Pattinson


Bron

Na de eerste Twilight film is Robert Pattison een superster geworden. De films zijn verslavend en romantisch, maar het is ook zeker geen straf om naar Robert te moeten kijken. De Amerikaanse Conrad lijkt wel dezelfde genen te hebben als de Twilight-ster. De mysterieuze blik heeft hij in ieder geval ook!

Welke celebrity dubbelganger zou jij weleens willen tegenkomen? En welke dubbelganger vind jij het meest lijken?