Celebs

10x Modellen om te volgen op Instagram

Wij zijn op de redactie allemaal groot fan van Instagram. Het liefst vernieuwen we onze timeline iedere vijf minuten en natuurlijk wordt ook iedere cupcake en zonnestraaltje door ons gedeeld op Instagram. Maar wie moet je nu eigenlijk allemaal volgen op Instagram? We begonnen onze 'who to follow' met een lijst met de 10 leukste modellen om te volgen op Instagram.

Doutzen Kroes (@doutzen)
Wie?
Uhhhh moeten we je echt nog vertellen wie Doutzen is? Het 28-jarige Nederlandse topmodel is één van de succesvolste modellen die Nederland ooit gekend heeft. Ze is Victoria's Secret Angel, stond op covers van alle grote belangrijke mode tijdschriften en stond het afgelopen jaar onder andere al model voor H&M, Tiffany's en Miu Miu.
Wat? Van foto's van haar kleine Phyllon tot food foto's en van backstage foto's tot fotoshoots..

Cara Delevingne (@caradelevingne)
Wie? Cara is het IT-model van het moment. Ze loopt iedere show en staat op bijna iedere cover. Het 21-jarige model is hot-hot-hot. Als lieveling van Karl Lagerfeld loopt ze al zijn shows en stond ze onder andere model voor de nieuwe Fendi campagne (waar Karl Creatief Directeur is). Naast haar modellencarrière is Cara bekend door haar vriendschap met Rita Ora en Rihanna.
Wat? Van campagne shoots, tot magazine covers, tot party pics, tot foto's van haar nieuwste tatoeage, tot babyfoto's tot…. Cara's Instagram staat bomvol foto's.

Gisele Bunchen (@Giseleofficial)
Wie? Gisele Bunchen werd op haar veertiende ontdekt tijdens het volleyballen in haar thuisland Brazilië, ze verhuisde naar de Verenigde Staten, leerde Engels en de rest was geschiedenis. Ze was een Angel bij Victoria's Secret, liep iedere catwalk, stond op iedere cover en was jarenlang het vriendinnetje van Leonardo DiCaprio. Ze is nu op haar 33ste nog steeds een veelgezien model, zo stond ze dit jaar onder andere al op de cover van I-D Magazine en Vogue.
Wat? Op haar Instagram vinden we foto's van haar Yoga Lifestyle, haar man Tom Brady en haar kinderen. Oh ja en haar lange benen natuurlijk…

Alessandra Ambrosio (@AlessandraAmbrosio)
Wie? De Braziliaanse Alessandra Ambrosio is moeder van twee kleintjes en staat onder andere model voor Victoria's Secret. Saillant detail, toen Alessandra voor het eerst naar New York kwam, mocht ze verblijven in het appartement van Gisele en stond Adriana Lima (een ander Braziliaans model) haar bij als tolk.
Wat? California Dreaming, backstage confessions & Party Pics met de Victoria's Secret Angels.

Miranda Kerr (@Mirandakerr)
Wie? Australisch model, was tot voor kort Victoria's Secret Angel. Is getrouwd met Orlando Bloom en heeft samen met hem een zoontje dat ongeveer even oud is als Doutzen's zoontje. Miranda heeft naast haar modellencarrière ook een verzorgingslijn gemaakt van natuurlijke producten, ook heeft ze een boek geschreven.
Wat? Babyfoto's, backstage kiekjes en haar prachtige lichaam.. Heeft daar ooit een kind in gezeten?

Candice Swanepoel (@AngelCandice)
Wie? Victoria's Secret model uit Zuid-Afrika, Candice stond op vrijwel iedere cover denkbaar en deed campagnes voor onder andere Diesel, Nike, Guess en Versace. Candice is BFF's met haar Victoria's Secret collega's Behati Prinsloo en Rosie Huntington-Whiteley
Wat? Backstage beelden, grappige afbeeldingen en selfies

Coco Rocha (@Cocorocha)
Wie? Canadees model, ooit was ze step-dancer, inmiddels is ze model. Ze is haar hele leven al Jehova's getuigen en combineert dit nu met haar modellenwerk, wat haar overigens heel goed af gaat, want hoeveel mensen weten nu eigenlijk dat Coco naast haar modellenwerk ook langs de deuren gaat om mensen over haar geloof te vertellen hebben..
Wat? Selfies, #ThrowbackThursdays & Backstage kiekjes

Bar Refaeli (@Barrefaeli)
Wie? Israëlisch model onder andere bekend van haar Swimsuit Illustrated covers en haar relatie met Leonardo DiCaprio (die nu overigens verleden tijd is).
Wat? Coverfoto's, bikini foto's, backstage foto's, work-out inspiratie…

Lara Stone (@Lara_Stone)
Wie? Nederlands model getrouwd met Britse komiek David Walliams. Lara is al sinds haar vijftiende als model actief (ze is nu 29), maar pas een paar jaar geleden brak ze echt door. Door het spleetje tussen haar tanden wordt ze vaak met Kate Moss vergeleken. Lara beviel eerder dit jaar van een kindje.
Wat? Foto's van haar schattige hondje, lekker eten en shoots.

Rosie Huntington-Whiteley (@RosieHW)
Wie? Victoria's Secret model uit Groot Brittannië. Rosie heeft naast haar modellenwerk ook een klein rolletje in Transformers gehad. 
Wat? Beach views, selfies, #nowplaying, backstage foto's en leuke filmpjes.

Wat is jouw favoriete model op Instagram?