Travel

De meest irritante Facebookstatussen voor mensen die niet op vakantie zijn!

Vakantie is heel leuk en aardig, maar het levert ook flink wat ergernissen op. Zo is het hartstikke irritant als jouw vriendinnen al vakantie hebben, terwijl jij nog moet blokken voor een hertententamen. Of als jij wegens geldgebrek hebt besloten om de hele vakantie te gaan werken en iedereen om je heen in bikini op het strand ligt… En je ook nog eens hun Facebookposts moet zien. ARGHHHH! Hier lees je de meest irritante Facebookstatussen als je niet op vakantie bent. 

Oke, het is wel leuk om te weten hoe sommige mensen het op vakantie hebben. Maar als je vakantiestatus na vakantiestatus leest, dan kun je het niet helpen om jaloers te worden. Wij zetten de meest irritante (lees:jaloersmakende) cliches voor je op een rijtje.

''OMG, nog maar 6 dagen, 4 uur en 51 minuten tot ik op het strand van Mallorca lig!''
Kijk, hier begint het mee. Het is al erg genoeg dat wij niet op het strand liggen, dus we hoeven het al helemaal niet van een ander te weten! 

Foto: Zonsondergang


Bron

Zucht. WIJ WILLEN OOK OP VAKANTIE. 

''Yayyyy, ik heb vakantie!''
Niks is erger dan deze status lezen terwijl jij zit te zwoegen op je huiswerk/je de naad uit werkt/in ieder geval (nog) geen vakantie hebt. Hartstikke leuk dat degene vakantie heeft, maar na dit bericht blijf jij met een jaloers gevoel achter.

''Kijk hoe warm het hier is!''

Naarmate de temperatuur stijgt, hoe meer screenshots van de weer-app je voorbij ziet komen. Super vervelend als je A) Niet van het warme weer kunt geniet, of B) Niet op de betreffende locatie bent. 

''Vermaken jullie je daar in Nederland? Het is hier heerlijk op Kos!''

Deze status is gewoon gemeen! 

Foto: Bikini


Bron

Do we need to say more?

''Wat is het leven toch slecht!''

Jij zit binnen te werken/te leren/je te vervelen en leest deze status (waarschijnlijk met bijpassende, jaloersmakende foto), en je realiseert je dat JOUW leven eigenlijk best wel slecht is en vergelijking met degene die de status heeft geplaatst.  

Foto: Benen in zwembad/zon/gras


Bron

Helaas kun je dit soort foto's niet vermijden in de vakantieperiode…

''Wijntje om 12 uur. Gewoon omdat het vakantie is!'' 

Terwijl jij om 12 uur gewoon aan je boterham met pindakaas en een kopje thee zit, drinken sommige vakantiegangers al een wijntje op hetzelfde tijdstip. Hou. Op. 

Foto: Vakantietrekpleister


Bron

Ohhh, wat had jij ook graag de toren van Pisa willen zien! En je had het ook helemaal geen straf gevonden om een bezoekje te brengen aan de Eiffeltoren. Maar helaas… 

Welke Facebookstatus vind jij het meest irritant? En ga jij dit jaar nog op vakantie?