Fashion

Trend alert: neck cuff

Het afgelopen jaar was de statement ketting dé grote trend. Overal zagen we deze opvallende, kleurrijke en bewerkte kettingen bij fashionista's verschijnen. Deze trend gaat nog een stapje verder: de 'neck cuff'. Hij is al op verschillende catwalks gespot en wij signaleren dus een trend!

Deze upcoming trend is al op meerdere blogs en modewebsites voorbij gekomen. Het stoere en edgy nekaccessoire geeft je casual of romantische outfit meteen een stoerdere look. Ontwerper Michael Kors heeft verschillende van deze uitdagende 'halsbandkettingen' verwerkt in zijn nieuwe collectie, evenals Céline.


Bron: sailingsoul


Bron: sailingsoul

Naast de door bondage en tribal geïnspireerde goud- of zilverkleurige zilvervarianten die veel te zien zijn komen we ook veel transparante versies tegen, cuffs met een hanger of varianten die in het midden open zijn of accessoires op het metaal hebben. Je kunt er dus alle kanten mee op!


Bron: sabriyah


Bron: chasedakota


Bron: 24


Bron: statigr.am

Bloggers hebben deze trend al snel opgepikt en zijn massaal aan het DIY-en geslagen. Ze maken de cuffs helemaal zelf! Wil je ook zelf aan de slag met deze opvallende ketting? Kijk dan eens op Love Aesthetics voor een transparante versie of naar onderstaande DIY van A Pair and a Spare!

Deze stoere ketting hebben? Deze webshop verzendt ook naar Nederland!

Wat vind jij van de neck cuff? Hot or Not?