Lifestyle

UITGELEKT: Selena Gomez’ videoclip van ‘Slow Down’!

Selena Gomez is hotter dan hot! We hebben 'Slow Down' al eerder kunnen horen, maar de videoclip zou later uitkomen. Tot nu, want de video is uitgelekt! Wij kunnen je alvast vertellen dat de clip super sexy is en dat er daadwerkelijk in wordt gedanst! Wil jij de videoclip van 'Slow Down' ook zien? Lees dan snel verder! 

De liedjes op Selena's nieuwe album 'Stars Dance' zijn heel anders dan we van haar gewend zijn. De zangeres laat duidelijk zien dat ze geen meisje meer is en dat blijkt ook uit de sexy videoclip van 'Slow Down'. Het was niet helemaal de bedoeling dat we de clip nu al kunnen bekijken, hij is namelijk uitgelekt. Selena is hier vast niet blij mee, maar we zijn te nieuwsgierig om nog langer te wachten! 

Selena kan naast geweldig zingen en acteren, ook nog eens goed dansen. In de uitgelekte videoclip laat ze al haar skills zien. Met haar roodgestifte lippen verleidt ze iedereen en bewijst ze dat ze geen Disney-sterretje meer is. 'Slow Down' is nu al een van onze favorieten, we kunnen niet stoppen met luisteren/kijken!

Bekijk hieronder de uitgelekte videoclip van 'Slow Down':

Wat vind jij van de videoclip van 'Slow Down'? Hot or not?

Must reads 👀