Fashion

Boetiek.nl, dé nieuwe online modezoekmachine!

Ben jij soms op zoek naar een bepaald shirtje, rokje of een paar stunning high heels, maar weet je niet zo goed waar je dit online moet vinden? Er is nu een speciale modezoekmachine gelanceerd! Boetiek.nl heeft deze week namelijk haar digitale deuren geopend. Boetiek is een online zoekmachine die mode- en beautyliefhebbers toegang biedt tot een verzameling van meer dan 500.000 mode items! Daar zit jouw favo item zéker tussen!

Op Boetiek.nl vind je een overzichtelijke verzameling van meer dan 500.000 fashion en beauty musthaves en 3.000 merken, wow! Via de handige zoekfunctie en de vele filtermogelijkheden kun je nu supersnel zoeken in het aanbod van meer dan 150 online webshops. Boetiek combineert deze allemaal in één zoekmachine! Je hoeft dus niet meer apart te gaan zoeken bij Zalando, Wehkamp, Nelly of ASOS: de zoekmachine van Boetiek doet dit allemaal in één keer voor je.

Boetiek biedt dus de mogelijkheid om alle mode items van veel fashion, beauty en lifestyle webshops in één oogopslag te bekijken. De zoekfunctie geeft een uitgebreid overzicht van de specifieke kledingstukken die je zoekt. Daarna kun je nog heel makkelijk extra filters toevoegen om zo jouw ideale item te vinden! De kleding is via Boetiek ook gewoon makkelijk per webshop of merk te bekijken, dus je kunt bijvoorbeeld aanklikken dat je alleen binnen ASOS of Nelly wil zoeken. Handig!

Het leuke aan deze modezoekmachine is dat je ook een persoonlijk profiel aan kunt maken. Zo kun je jouw favoriete items bewaren, een lookbook ontwerpen en alles delen met vrienden! Ook is er een up-to-date modeblog op de website zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste shopping-, fashion- en beautynieuws. Wij zijn fan!

Wat vinden jullie van deze nieuwe modezoekmachine, en dat items van alle webshops hier in één zoekmachine te vinden zijn?