Lifestyle

Demi Lovato’s nieuwe videoclip van ‘Made in the USA’!

''HERE IT IS!!!!!!!! #MADEINTHEUSAVIDEO!!!!!!'', zo kondigde Demi Lovato haar nieuwe videoclip van "Made in the USA' aan. De zangeres is een drukke dame, want naast zingen en jureren in X Factor, heeft ze ook nog haar eigen videoclip geregisseerd! Het resultaat is een kort, romantisch sprookje. Wij vinden hem in ieder geval fantastisch! Jij ook?

De nieuwe videoclip van Demi staat nog maar een paar uur online, maar het is nu al een enorme hit op social media. #MadeInTheUsaVideoToday is sindsdien al een trending topic en de videoclip is al bijna 2 miljoen keer bekeken! 

Demi heeft de romantische videoclip samen geregisseerd met Ryan Pallotta. De zangeres vertelde in een interview: ''Ik zag de videoclip helemaal voor me en vertelde het stap voor stap aan mijn manager. Toen zei hij: 'Waarom regisseer je de clip niet gewooon zelf, aangezien je al weet hoe je het wil hebben?''' 

Het is eigenlijk een kort liefdesverhaal: Een jongen en een meisje ontmoeten elkaar op de kermis en worden verliefd. De twee lovebirds worden uit elkaar gehaald nadat de jongen op een missie moet in een oorlogsgebied. Het koppel schrijft brieven naar elkaar, terwijl ze smachtend naar elkaar verlangen. Tussendoor zie je romantische 'herinneringen' van het stel. Hoofdrollen in 'Made in the USA' worden gespeeld door 90210-ster Dustin Milligan en Friday Night Lights-actrice Aimee Teegarden. 

Deze videoclip is erg speciaal voor de zangeres, zo zei ze op Twitter: ''I dedicate my video to all of the troops, anyone who has passed away over seas and to this INCREDIBLE country that I'm so thankful 4..''

Bekijk hieronder Demi's nieuwe videoclip (en haar regiedebuut) van 'Made in the USA':

Wat vind jij van de videoclip? Vind jij 'm net zo goed als wij? En wat vind je van het verhaal?

Bron: eonline, entertainmentwise, hollywoodlife