Winnen

Win: 15×2 plekken voor workshop van Eszteca Noya (SYTYCD)! [afgelopen]

Ben jij een echte danser of wil je graag wat moves leren zoals in de film Make Your Move 3D? Eszteca Noya (bekend van So You Think You Can Dance) kan je wel wat moves leren. Jij maakt namelijk kans op een plekje in de Girlscene bootcamp! Het enige wat je daarvoor moet doen is een leuke, gekke, grappige of juist goede dance move op Instagram zetten. Meer weten? Lees dan snel verder en win twee plekken voor de workshop!

Kijk jij ook vol jaloezie naar dansfilms als Step Up en Save The Last Dance? Ze dansen altijd perfect en hebben de vetste choreografie waar jij alleen maar van kunt dromen. Of toch niet? Want als Girlscene-lezeres maak jij kans om wat vette moves te leren van Eszteca Noya himself! Grijp die kans en maak van die droom werkelijkheid.

Eszteca Noya begon in 1983 met dansen op straat in Amsterdam. Sindsdien heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt. Begin jaren '90 werd Eszteca beroepsdanser en danste hij mee in de Spice Girls Worldtour. Daarna heeft hij ook gedanst bij o.a. Missy Elliot. Nu is hij bekend als choreograaf en jurylid bij So You Think You Can Dance. Daarnaast heeft hij zijn eigen dansstudio's in Amsterdam, Apeldoorn en Leiden. Eszteca Dance Studio is een van 's werelds top urban dance studio's met meer dan 25 jaar internationale ervaring met Hip Hop, Street en House Dance.

Alvast wat coole moves opdoen voor de bootcamp? Check dan hieronder de trailer voor Make Your Move 3D, die vanaf 25 juli in de bioscoop draait (leuk weetje: de film is van dezelfde regisseur als Step Up en Safe The Last Dance). Meer informatie kun je ook op de Facebookpagina vinden, klik dan hier.

Wat moet je doen?
Upload jouw meest gekke, klungelige, grappige of juist beste dance move op Instagram met de hashtags #Girlscene en #MakeYourMove3D en win een plekje voor jou en een vriend(in) op de bootcamp op 27 juli in Brasa Dance Studio (Willem Fenengastraat 12 Amsterdam) van 15:00-16:00uur!

De redactie zal ook aanwezig zijn om wat moves op te pikken en een leuk verslag van de dag te maken. 

Dus:
Upload je foto/filmpje op Instagram met de hashtags #Girlscene en #MakeYourMove3D
Stuur een mail ter bevestiging naar danique@girlscene.nl met je adresgegevens!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!