News

Zijn dit de nieuwe Zac en Vanessa?

Move over Zac en Vanessa! Na het succes van High School Musical komt Disney Channel deze zomer met een nieuwe film: Teen Beach Movie. De hoofdrollen worden vertolkt door de 19-jarige Maia Mitchell en de 17-jarige Ross Lynch. De verwachting is dat zij net zo populair zullen worden Zanessa… Wil jij meer weten over deze twee rising stars en over de film? Lees dan snel verder. 


Ross & Maia

Teen Beach Movie gaat over McKenzie en Brady. Zij zijn vrienden en komen mysterieuze wijze terecht in Brady's favoriete film uit 1960 'Wet Side Story'. Disney hoopt dat deze film net zo'n succes zal worden als de High School Musical films. Na de release van de nieuwe film zullen de twee hoofdrolspelers gigantisch populair worden. Maar wie zijn deze twee aankomende supersterren dan?

Maia Mitchell is geboren op 18 augustus 1993 en ze is dus 19 jaar. Ze komt uit Australie, maar voor de film heeft ze haar accent even laten vallen. Ze kan erg goed gitaar spelen. Verder speelt Maia in de nieuwe (en al erg populaire) serie The Fosters, waar wij al eerder over hebben geschreven

Ross Lynch is geboren op 29 december 1995 en hij is 17 jaar. Ross is een echte duizendpoot: hij kan zingen, dansen, acteren, piano spelen, gitaar spelen en drummen. Misschien ken je hem wel van de band R5 waarin hij zit met zijn broers, zus en familievriend. Ook heeft hij de hoofdrol in de Disney-serie 'Austin & Ally'. 


Zac & Vanessa zijn verleden tijd

Ross en Maia hebben een innige vriendschap opgebouwd tijdens het filmen. Ze zijn erg close en zien elkaar nog regelmatig. Ze zouden het dan ook helemaal niet erg vinden als er meerdere delen van Teen Beach Movie zouden komen. Ook vanwege het feit dat de film is opgenomen in het zonnige Puerto Rico ;-). 

Waar gaat Teen Beach Movie over?
McKenzie is een echte surfer, maar wordt gedwongen om alles achter laten voor haar opleiding. Zelfs haar vriendje Brady. Samen besluiten ze nog één laatste keer te surfen, maar dan komen ze op mysterieuze wijze terecht in Brady's favoriete film uit 1960 "Wet Side Story". Daar strijden de surfers tegen de bikers om het bezit van de strandtent. Brady en McKenzie doen er alles aan om terug te keren, maar ze hebben het verhaal van de film veranderd. Kunnen ze nog terug naar hun eigen leven?


De hele cast van Teen Beach Movie

Bekijk hieronder de Amerikaanse trailer:

Bekijk hieronder de Nederlandse promo:

Watch on YouTube

Teen Beach Movie is op vrijdag 30 augustus om 18.30 uur te zien op Disney Channel. 

Wat denk jij: zijn dit de nieuwe Zac en Vanessa? Wat vind jij van de film Teen Beach Movie? Wil jij hem zien?

Bron: whatsontv, youtube, dailymail