Celebs

6 belachelijk dure beautybehandelingen van de sterren

Celebs moeten er altijd goed uitzien. Ze worden door de media nauwlettend in de gaten gehouden en als iemand er ook maar een béétje moe of slecht uitziet, dan gaat iedereen er vanuit dat er iets ergs aan de hand is. Celebs besteden daarom veel aandacht en geld aan hun uiterlijk. Maar sommige celebs gaan daar wel heel ver in… 

#1. Lindsay Lohan besteedt elke twee jaar $40,000 aan een zongebruinde huid. 

Dat LiLo dol is op een zonnebankkleurtje, blijkt wel uit het feit dat zij $40,000 verschuldigd is aan een spray tan bedrijf in Nevada. De actrice heeft namelijk de rekeningen tussen 2007 en 2009 nog niet betaald. Dat betekent dat Lindsay maar liefst $1600 aan spray tans besteedde!

#2. Jennifer Lopez smeert haar hele lichaam in met La Mer crème ($140 per 30 ml.).

J.Lo zweert bij La Mer crème en smeert haar hele lichaam ermee in. En daar wil zij best wel wat voor betalen. 30 milliliter kost namelijk al $140. Zoveel past ongeveer in een shotglaasje…

#3. Angelina Jolie doet regelmatig een masker van kaviaar op haar gezicht (tussen de $200 en $500).

Bij kaviaar denk je waarschijnlijk al meteen aan een product dat alleen celebrities eten, maar Angie doet het ook graag op haar gezicht. Ze gebruikt verschillende soorten kaviaar, omdat er dan de beste en meeste stoffen op haar gezichtje komen. 

#4. Vicoria Beckham doet de placenta van een schaap op haar gezicht (£320).

Volgens de Engelse website Mirror is deze ster verslaafd aan placenta facials. Het zou haar jong houden….

#5. Charlize Theron gaat in baden met warme melk ($500). 

Charlize is gek op baden met warme melk en gaat er dan ook regelmatig in. Je kunt kiezen voor geitenmelk of koeienmelk en het zou beiden érg goed voor je huid zijn. 

#6. Demi Moore doet bloedzuigers op haar gezicht.

Demi ziet er veel jonger uit dan ze daadwerkelijk is en dat is naar verluidt deels te danken aan bloedzuigers. Deze beesten doet de actrice namelijk op haar gezicht. Het zou gif uit het bloed halen en de gezondheid optimaliseren. 

Welke beautybehandeling vind jij het meest belachelijk? Zou jij er zoveel geld aan besteden? 

Bron: everydayhealth, buzzfeed
Bron beeld: reporters

Pin beauty inspiratie in Pinbook

Must reads 👀