News

Hoe het is om Selena te ontmoeten: praat NIET over Justin!

We blijven een beetje in de Selena-sferen, want een journalist heeft onthuld hoe het is om deze superster te ontmoeten. Is het ook altijd jouw droom geweest om een woordje te wisselen met de zangeres? Wees dan voorbereid op een aantal regels die Selena heeft opgesteld. Zo is het absoluut verboden om over haar ex-vriendje Justin te praten en je moet eerst door de strenge beveiliging…

Een journalist van de Amerikaanse website The Star was uitgenodigd om Selena te ontmoeten in Toronto. Reden hiervoor was om haar te interviewen over het nieuwe album 'Stars Dance'. 

Toen journalist Vinay Menon het Hazelton Hotel -de plaats van ontmoeting- binnenliep, sms'te hij Selena's agent. Een paar minuten daarvoor had de agent nog een waarschuwing gestuurd. Dit bericht leek op de e-mail die zij de vorige avond naar hem had gestuurd: ''Ik wil je nogmaals laten weten hoe belangrijk het is om geen vragen te stellen over Bieber of gerelateerde onderwerpen. Het gaat vandaag alleen maar over muziek.''

Als je wordt uitgenodigd om Selena Gomez te ontmoeten, dan zijn er een paar regels. 
1. Je hebt 10 minuten vragen te stellen.
2. Je mag geen vragen stellen over oppervlakkige onderwerpen die de zangeres de volgende dag in roddelbladen terug zou kunnen lezen, zoals: haar looks, haar vrienden, haar kleding en natuurlijk haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber. 

Goed, muziek dus. Er was alleen een probleempje: het album komt 23 juli pas uit en de journalist kon de muziek dus nog niet luisteren. Daarom was hij gevraagd om een uur eerder te komen, zodat hij eerst de muziek kon luisteren. De CD lag ergens in het hotel en deze werd bewaakt door meerdere beveiligers! 


Bron: Twitter

De journalist ging mee met de agent naar de vierde verdieping. Op de betreffende verdieping stikte het van de beveiligers. De journalist werd naar een kamertje geleid. De deur moest op slot blijven en er werd verteld dat hij het volume zo laag mogelijk moet houden. Het werd de journalist duidelijk dat hij nu door de strenge beveiliging moest. ''We hebben al je opname-apparaten nodig'' zei een man. De journalist was hiervan in de war, hoe kun je nou onthouden wat Selena zei als je het niet mag opnemen?! ''Ja, we hebben je telefoon, recorder en alles wat kan opnemen nodig. En je mag ook geen notities maken, maar ik zal je jouw pen niet afnemen'', ging de man verder. Een andere man bemoeide zich ermee: ''Je kunt notities in je hoofd maken''. Wat moet dat moet, en de journalist gaf met tegenzin zijn telefoon en recorder.

Vervolgens werd de journalist naar een ander kamertje gebracht, waarin hij het nieuwe album mocht luisteren. Het kostte hem grote moeite om te onthouden welke liedjes er werden afgespeeld en wat er werd gezongen, aangezien hij geen notities mocht maken. 

Gelukkig bleek dat hij tijdens het interview toch wel opnames mocht maken. Na het luisteren van het album kreeg hij zijn gadgets weer terug. Oké, het moment van de waarheid. De journalist passeerde nog een paar beveiligers en daar zat ze dan, op de bank. Selena droeg een blauwe top met een zwarte leren broek. ''Stars Dance is mijn vierde album en ik heb hier zeker het hardst aan gewerkt'' zei Selena.

''Wat is het verschil tussen dit album en je voorgaande albums?'' vroeg de journalist. ''Dit keer heb ik nauw samengewerkt met de schrijvers en producers. Ik heb hen verteld wat ik voelde, wat er in mijn leven speelde en waar ik over wilde zingen'' antwoordde ze. ''Als jij jezelf zou moeten beschrijven aan iemand die je niet kent…'' was de volgende vraag van de journalist. Selena: ''Ik ben heel laid back. Ik kom uit Texas, ik houd van mijn familie en ik woon nog steeds thuis. Ik rijd in dezelfde auto sinds mijn zestiende. Dat is wie ik ben''. ''En als artiest?'' vroeg de journalist. ''Als artiest vind ik het belangrijk om mensen blij te maken. Ik houd ervan om mensen aan het dansen te krijgen'' antwoordde Selena.

En dat was het. De journalist werd naar de uitgang begeleid door -natuurlijk- een aantal beveiligers. 


Bron: reporters

Had jij verwacht dat het er zo aan toegaat om Selena te ontmoeten? Wat vind je van haar regels? En van de strenge beveiliging?

Bron: thestar

Must reads 👀