Films & Series

Filmtip: Make Your Move 3D

Ben jij ook zo gek op dansfilms? Dan hebben we goed nieuws, want na Step Up en Save The Last Dance is er nu Make Your Move 3D! De film barst natuurlijk van vette moves en muziek waar je niet stil op kunt blijven zitten, maar ook aan romantiek is er geen gebrek. Ben jij benieuwd waar Make Your Move 3D over gaat en wil je de trailer zien? Lees dan snel verder! 

In de vakantie hebben we eindelijk weer tijd om leuke dingen te doen, zoals leuke films kijken! Naar de bioscoop gaan is altijd een gezellig uitje met vriendinnen, familie en je lover (en de perfecte activiteit voor als je je verveelt of als het weer eens regent). Make Your Move 3D is een film voor jong en oud, waardoor je er met iedereen naartoe kunt. 

Waar gaat Make Your Move 3D over?
De jonge, getalenteerde artiest Donny (Derek Hough) komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn vette nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun nieuwe moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya (BoA) ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals hij nooit had kunnen bedenken. Wat hij niet weet, is dat Aya de zus is van Nick’s grootste concurrent; een andere superpopulaire dansclub. Terwijl Donny en Aya als een blok voor elkaar vallen, wordt de competitie tussen hun broers steeds heftiger. Maar het laatste waar Donny tussen wil kiezen is het meisje van zijn dromen – en zijn eigen familie.

Bekijk de trailer hieronder!

Ben je benieuwd geworden naar Make Your Move 3D? De film draait vanaf 25 juli in de bioscoop, maar als Girlscene-lezeres maak jij ook kans om hem als allereerste te zien! Houd Girlscene in de gaten om te weten hoe je deze exclusieve kaarten kunt winnen. 

Wil je op de hoogte blijven van meer leuke films? Like dan de Facebook-pagina van Dutch FilmWorks

Wil jij Make Your Move 3D zien?