News

One Direction tegen pesten!

One Direction timmert hard aan de weg en de jongens hebben hordes fans achter zich aan. De CD's gaan als warme broodjes over de toonbank en hun concerten zijn binnen no time uitverkocht. De boyband is populairder dan ooit! Zayn, Harry, Louis, Niall en Liam gebruiken hun bekendheid niet alleen om plaatjes te verkopen, maar ze zetten zich nu in tegen pesten. Benieuwd wat de heren van One Direction daarover te zeggen hebben? Lees snel verder.


Bron

One Direction werkt samen met Office Depot (een merk met kantoor- en schoolartikelen) tegen pesten. De boyband en het merk hebben al eerder limited edition One Direction-artikelen uitgebracht zoals notebooks, pennen en stickers. De jongens hebben zelf hun eigen nagellak! 


Bron

De heren hebben ook filmpjes opgenomen waarin zij praten over pesten. Harry Styles vertelt bijvoorbeeld dat hij het erg vindt dat zoveel mensen verbergen dat zij gepest worden. De zanger vindt dat pesten een groter probleem is dan de meeste mensen denken: ''Ik denk dat pesten een groot probleem is en dat veel mensen zich daarop verkijken, omdat er niet veel over wordt gepraat en het probleem er eigenlijk altijd al is geweest.''

Louis kaart het probleem van online pesten aan. Met zijn 11 miljoen Twitter-volgers weet hij daar zeker wat vanaf. Hij vindt dat de sociale media ook een nieuwe vorm van pesten hebben gebracht: ''Ik denk dat pesten makkelijker is met bijvoorbeeld de likes op sociale media.''

Benieuwd wat Harry en Louis nog meer te zeggen hebben en hoe Zayn, Niall en Liam erover denken? Bekijk de filmpjes hieronder. 

Wat vind jij ervan dat One Direction zich inzet tegen pesten? Denk je dat het ook helpt tegen het probleem? Of zal het helemaal niks helpen?

Must reads 👀