Celebs

Girl crush: Ariana Grande

Ariana Grande is hot! Ze is mooi, jong, getalenteerd en ook nog eens supervrolijk! Deze 20-jarige Amerikaanse ken je misschien al van de serie ‘Victorious’ of ‘Sam & Cat’, welke draaien op Nickelodeon en waarin ze het personage Caterina ‘Cat’ Hannah Valentine speelt. Daarnaast covert ze al jaren nummers van zangers en zangeressen die haar inspireren en brengt ze deze covers uit op haar YouTube-kanaal. Maar ook met haar eigen muziekcarrière timmert ze hard aan de weg! Lees snel meer over deze rising star! Deze lady, die voluit Ariana Grande-Butera heet, heeft Italiaanse roots. Ze is half Siciliaanse en half Abruzzese. Zoals in traditionele Italiaanse families is ze dan ook erg close met haar moeder en oma (die ze liefkozend ‘nonna’ noemt, naar het Italiaanse woord voor oma). Ook is ze erg close met haar grote (half-) broer Frank, die ook een performer is. Hij is zelfs met haar mee geweest op tour als danser! 


Een filmpje die ze in 2011 op YouTube uploadde is inmiddels al ruim 37 miljoen(!) keer bekeken. Ze zingt daarin 'Rolling in the Deep'  van Adele. What a voice!

Op YouToube vonden we een leuk filmpje met '21 vragen'  aan Ariana Grande!

In 2011 bracht ze haar eerste volledig eigen single uit: ‘Put your hearts up’. Al snel volgden er meer singles als ‘Do you love me’, ‘Emotions’ en vrij recentelijk ‘The Way’ in samenwerking met Mac Miller. Ze werkt superhard aan haar zangcarrière dus, deze dame! Dit jaar nog komt haar eerste eigen album 'Daydreamin' uit, waar ze over zegt dat de liedjes op dit album net als 'pagina's uit haar dagboek zullen zijn: eerlijk en open'. Wij zijn benieuwd!

Haar eerste single 'Put your hearts up'.

Ariana Grande ft. Mac Miller – The Way

Ariana houdt ervan zich mooi te kleden, ze is een happy girl die graag jurkjes, rokjes en hakken draagt. Ze houdt ook erg van Harry Potter! Zelfs zo erg dat ze besloot haar twintigste verjaardag op 26 juni te vieren in een heus Harry Potter thema. Haar moeder speelde hier helemaal op in en maakte voor haar dochter een taart die precies zou lijken op de taart die Hagrid ooit voor Harry bakte in een van de populaire films!De taart die Ariana kreeg van haar moeder! Bron: Instagram

Haar grote liefde (op dit moment) is entertainer Jai Brooks. Hij is lid van de groep de Janoskians, waarmee hij samen met vier vrienden comedyvideo’s op YouTube plaatst. Deze Australische boy en Ariana zijn weer samen na een korte break dit voorjaar, die veroorzaakt zou zijn door het grote afstandsverschil. Ze zijn supercute samen, en uploaden dan ook wel eens hilarische filmpjes zoals deze, waarin Jai Ariana's make-up doet. 

Wat vinden jullie van Ariana Grande? Kennen jullie haar al en wat vinden jullie van haar muziek?