Lifestyle

De leukste smartphonehoesjes!

We leven in een tijd waarin een telefoon meer is dan een apparaatje waarmee je kunt bellen. De smartphone speelt een veel grotere rol, het is een accessoire. Het leukste is als we verschillende hoesjes hebben, zodat er een altijd wel eentje bij onze outfit past. Wij kozen de leukste cases uit van smartphonehoesjes.nl voor je uit! 

In de webshop zijn genoeg leuke iPhone cases te vinden:
Danique krijgt binnenkort een iPhone 5 en heeft dit vrolijke hoesje alvast besteld! Hij is lekker zomers en in dit leuke jasje wil ze haar nieuwe baby wel steken. Het hoesje kost €9,95 en je kunt 'm hier bestellen. 


Dit bling bling hoesje geeft jouw iPhone 5 een luxe uitstraling. Gelukkig is hij al voor €11,95 van jou! Hier kun je hem bestellen. 


Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone 5 te beschermen met een bumper. Zo blijft het uiterlijk van de iPhone behouden, maar beschadigt hij ook niet snel. Dit roze exemplaar maakt hem net wat leuker! Hij kost €9,95 en je kunt hem via deze link bestellen. 

Er zijn nog genoeg mensen die een iPhone 3G(S) in huis hebben, maar het is vaak lastig om hier een leuk hoesje voor te vinden. Bij smartphone hoesjes vind je genoeg iPhone 3g(s) hoesjes:


Dit hoesje is voor iemand met humor ;-). Voor €7,95 heb jij 'm in huis. Kijk hier.


De Amerikaanse vlag is helemaal hip en jij kunt je iPhone 3g(s) nu ook in dit 'oude' hoesje steken voor €7,95.


Wij worden spontaan vrolijk van dit gebloemde hoesje! Hij kost €5,95 en je kunt 'm hier bestellen. 

Heb jij een Blackberry? Smartphonehoesjes.nl heeft bijvoorbeeld ook genoeg leuke Blackberry Z10 hoesjes!


Ga voor dit leuke roze expemplaar voor €7,95.


Dit rode siliconenhoesje is zacht, flexibel, krasbestendig en schokabsorberend. Hij kost  €8,95.


Dit hoesje is praktisch en stylish! Er is ruimte voor je Blackberry en voor drie pasjes. Bovendien beschermt het hoesje je smartphone perfect. Voor €13,95 heb jij hem in huis! Bestel 'm hier.

Op smartphonehoesjes.nl vind je nog veel meer leuke hoesjes voor (bijna) elke telefoon! Zo zijn er ook nog genoeg cases voor Nokia, HTC, Samsung, Sony Ericsson, Nokia en LG. Wij weten zeker dat er wel een leuk exemplaar voor jouw smartphone bij zit. 

Wat is jouw favoriete exemplaar?

Must reads 👀