Lifestyle

Stagiaire Petra neemt afscheid!

Wat vind ik het ontzettend jammer dat mijn tijd als stagiaire bij Girlscene er alweer op zit! De maanden zijn echt voorbij gevlogen! Ik ga de gezelligheid op de redactie erg missen. Het was een super leuke ervaring om bij Girlscene stage te mogen lopen en er was geen dag dat ik met tegenzin het kantoor binnenstapte!

Ik kan mij mijn eerste stagedag nog zo goed herinneren. Een beetje zenuwachtig kwam ik de redactie binnen stappen. (ex-)Stagiaire Janet heeft mij die dag nog ingewerkt en ik mocht mijn welkomstartikel schrijven dat diezelfde dag ook nog online kwam! Ik hield de site 24/7 in de gaten en was erg benieuwd naar alle reacties op mijn eerste artikel. Ook mocht ik tijdens mijn eerste stagedag al meteen meewerken aan een nagellak review, zodat ik alvast kon wennen aan de vele reviews die nog komen gingen ;-).  

Girlscene

Het was wel hard werken elke dag, want je bent de hele dag bezig met het schrijven van artikelen op de redactie. Maar naast het harde werk was er ook genoeg tijd voor gezelligheid! Het leuke is dat de redacties van Girlscene, Fashionscene, Ze.nl en Vrouwen.nl allemaal bij elkaar zitten op kantoor. Het is soms wel een beetje een kippenhok, maar dat maakt het wel erg gezellig! Ook ga ik de heerlijke traktaties missen op de redactie! Er kwamen vaak genoeg heerlijke cupcakes, cake-pops, taart, chocola en nog veeel meer lekkere dingen voorbij!

food
Tijdens mijn stage bij Girlscene heb ik naast het schrijven van artikelen ook nog genoeg andere dingen mogen doen. Zo mocht ik verschillende persevents bezoeken en ik heb zelfs singer/songwriter Matt Simons mogen interviewen. Hoe gaaf is dat?! Ook heb ik nog twee persreisjes mogen meemaken in één van mijn laatste weken als stagiaire. Eerst mocht ik mee naar Disney voor de nieuwe film Monsters University, samen met Emma en Marleen van Ze.nl. Het was echt super gezellig en de film is zo ontzettend leuk!  

Disney

Daarna had ik ook nog het geluk dat ik naar Malta mocht om verslag te doen over The Isle of MTV 2013! Hier gaven Rudimental, Rita Ora, Jessie J en Afrojack een geweldig optreden. Lees hier mijn report over Malta. Doordat ik zoveel heb mogen doen heb ik ook erg veel geleerd tijdens mijn stage.

Malta

Ik ga de ladies van EEN Media erg missen, en ik wil iedereen dan ook bedanken voor de leuke tijd bij Girlscene.

Ik vond het leuk om artikelen voor jullie te schrijven en hoop dat jullie deze met plezier hebben gelezen!

XOXO Petra