News

Gossip Girl(scene) week 26

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld

Kristen Stewart heeft sinds kort een kleine tatoeage op haar pols. Wat de tatoeage is, of wat het betekent, we weten het niet.. We weten alleen dat Kristen onlangs met een paar vriendinnen een tattoo shop in het Amerikaanse Nashville binnen wandelde om een tattoo te laten zetten. Het plaatje is in rode inkt gezet en staat op haar linkerpols. Volgens de zetter van de tattoo was Kristen erg aardig en verlegen..

Wij zijn heel benieuwd wat Kristen op haar pols heeft laten zetten, wat denken jullie?

Justin Bieber werd afgelopen week zoenend gespot in een indoor skydiving centrum in Las Vegas. Nee het was niet Selena met wie Bieber wat speeksel uitwisselde, het was een blonde serveerster. Justin was daar om samen met zijn crew te skydiven, de blonde serveerster was de enige die niet bij Justin's crew hoorde.

Voor het skydiven lag Justin met zijn hoofd op de schoot van het blonde meisje en het schijnt dat de twee erg intiem waren. Kijk hier maar, een exclusief filmpje met Justin en het meisje..

Of Justin het meisje alleen gebruikt om over Selena heen te komen weten we niet, maar Jordan Ozuna zoals de 22-jarige serveerster heet, komt zelf ook niet zonder bagage. Jordan lijkt namelijk getrouwd te zijn. Ze trouwde met haar highschool sweetheart gelijk nadat ze haar diploma behaald had. De liefde duurde niet lang, maar een scheiding, dat is er tot op heden nog niet van gekomen.

Oh Justin, Justin…


Bron beeld

Kim Kardashian en Kanye West zouden nepfoto's van hun baby verspreid hebben onder vrienden. De foto die ze verstuurd hebben is wel van een schattige pasgeboren baby, maar niet van North West, Kim en Kanye's meisje dat twee weken geleden ter wereld kan.

Het gerucht gaat dat Kim wilde testen wie van haar vrienden ze kan vertrouwen, daarom verstuurde ze een foto van een ander kind om te kijken of iemand de foto aan de media zou verkopen. En ja hoor, dat gebeurde… Klik hier voor een foto van de fake baby

We hopen dat de ouders van de 'nep' foto's van te voren toestemming heeft gegeven, toch vreemd om je baby ineens overal op het nieuws te zien..


Bron beeld

Leighton Meester (Blair Waldorf – Gossip Girl) en Adam Brody (Seth Cohen – The OC) zijn al een tijdje aan het daten, maar het werd nooit officieel bevestigd. Afgelopen week werden de twee samen op de rode loper gespot voor de nieuwe film van Adam, Some Girl(s). 

We couldn't be happier voor Blair Waldorf & Seth Cohen. Misschien moeten ze samen in een serie waarin Gossip Girl & The OC samen komen….. Wie stemt er voor?


Beeld H&M

David Beckham stopte vorige maand met zijn carrière als professioneel voetballer. Zijn vrouw Victoria Beckham weet wel een leuke nieuwe baan voor hem..

Zij zegt dat ze David wel ziet als de nieuwe James Bond. En hoewel wij het helemaal met Victoria eens zijn, is David dat zelf niet.. Hij ziet niets in een acteercarrière. 

Wij dromen ondertussen even verder.. Wat jullie?

Bronnen: Gossip Girl, Oh No They Didn't, E! News, Daily Mail