Lifestyle

Gamen is hip! (Part 2: De Games)

Een paar weken geleden schreven we al over de Nintendo 3DS XL. De nieuwste spelcomputer van Nintendo. Vandaag willen we het graag hebben over de spelletjes die je op de Nintendo 3DS XL kunt spelen en dan met name de spelletjes die leuk zijn voor ons meiden. Van Animal Crossing tot de nieuwe Style Boutique, we bespreken ze allemaal!

Animal Crossing

Wat:
Wanneer je arriveert in Animal Crossing, word je aangezien als de nieuwe burgemeester. Als burgemeester ben jij verantwoordelijk voor de stad. Jij zorgt voor bouwprojecten, openingsceremonies, je opent restaurant en clubs, kledingwinkels.. Jij bent degene die voor alle voorzieningen in de stad moet zorgen. 
Leuk: Veel leuker dan het er uitziet. Het ziet er misschien op het eerste gezicht wat kinderachtig uit, het is veel verslavender dan je denkt. In Japan waar dit spel al wat langer uit is, zijn al meer dan 4 miljoen burgemeesters (het spel is dus al meer dan 4 miljoen keer verkocht!). 
Prijs: €49,99

Luigi's Mansion 2

Wat: Mario's broertje Luigi (jij dus) moet in deze game spookjes vangen. Je gaat als geestenjager op pad om de villa's weer van allemaal spookvrij te maken. Bewapend met een stofzuiger en zaklamp ga je op pad. In de verschillende villa's zijn verschillende spookjes, aan jou de taak om te ontdekken hoe de spookjes verslagen moeten worden. Iedere villa bevat geheime schatkisten die je moet vinden.
Leuk: Ja! Dit is echt een klassiek Nintendo spel, als Mario & Luigi fan moet je dit spel gewoon hebben. Het is heel mooi vormgegeven met graphics.
Prijs: €49,99

Super Mario Bros. 2

Wat: Ren, spring en vlieg door meer dan 80 levels met Mario!
Leuk: Als je al wat langer Nintendo spelletjes speelt, vind je deze fantastisch. Dit is een game die je 15 jaar geleden ook al had, maar dan met veel minder mooi beeld. Annemerel, groot fan van de Nintendo 64 en de aller-eerste Gameboy uit 1996, vindt dit het aller leukste spelletje.
Prijs: €49,99

Style Boutique

Wat: Jij bent de styliste in de boetiek. Jij moet er voor zorgen dat de klanten mooi worden aangekleed en tevreden zijn. Het is je doel om de juiste kledingstukken en accessoires te combineren tot de perfecte outfit. Je kunt kiezen uit meer dan 12.000 artikelen van heel veel verschillende designers. Je kleedt niet alleen mensen, je zorgt ook dat je winkel vol hangt. 
Leuk: YES! Het is een hele leuke uitdaging om steeds weer de juiste outfit voor de mensen te vinden. Het leuke is dat je ook bij andere mensen op bezoek komt, je hoeft dit spel dus niet alleen te spelen.
Prijs: €49,99

Heb jij een Nintendo 3DS XL? Welke spelletjes speel jij op je Nintendo 3DS?