Winnen

Win: 5×2 kaarten voor de film van Meisje met de negen pruiken [afgelopen]

Hebben jullie het boek 'Meisje met de negen pruiken' gelezen? Het verhaal van schrijfster Sophie van der Stap waarbij op 21-jarige leeftijd kanker werd ontdekt. Het verhaal is verfilmd en draait binnenkort in de bioscoop. Wij mogen vijf filmpakketten maar daarin 2 filmtickets en het boek weggeven.

Meisje met de negen pruiken gaat over de 21-jarige mooie, student Sophie. Ze geniet volop van het leven, ze studeert en feest erop los. Op een dag ontdekt ze dat ze kanker heeft. Ze moet opgenomen worden in het ziekenhuis, maar ze besluit zich niet gewonnen te geven. Gesteund door familie en vrienden lukt het Sophie om tussen de behandelingen door van haar jonge leven te blijven genieten; ze droomt, flirt, geniet, danst en zoent en wordt zelfs verliefd. Ze houdt een dagboek bij en combineert haar stemmingen met haar haarkleur. Voor elke gemoedstoestand een andere pruik, een andere Sophie.

Om de film te vieren mogen wij vijf filmpakketten weggeven!

Wat er precies in het pakket zit:
– 2 filmtickets voor van 'Meisje met de negen pruiken'
– 1x het boek 'Meisje met de negen pruiken'

Wat je moet doen om kans te maken op één van de drie 'Meisje met de negen pruiken' filmpakketten?

♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”346″}

Oja, wil jij meer kans maken om te winnen? Tweet de winactie dan via de link in de linkerbalk naast dit artikel en/of like het artikel op Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!