News

Hot or not? Miley Cyrus’ bizarre videoclip voor We Can’t Stop

Twee weken geleden bracht Miley Cyrus haar eerste nummer van haar nieuwe album uit, gistermiddag werd de bijbehorende videoclip gelanceerd. En OMG! We hebben de videoclip een paar keer moeten bekijken voordat we het een klein beetje konden bevatten. De videoclip is op zijn zachtst gezegd een beetje bizar. Kijk mee!


Bron beeld: Instagram Miley Cyrus

Een meisje dat haar (nep)vingers afhakt, Miley die met een beer op d'r rug loopt, rook kanonnen die rook uit bijzondere plekjes laat komen, Miley die verleidelijk in de camera kijkt en erotische bewegingen maakt.. Natuurlijk een twerkende Miley, een poolparty waarbij de gasten met de ogen dicht in het zwembad drijven, Miley zoenend met een grote barbiepop.. We zeggen het nogmaals: Bizar.


Bron beeld: Instagram Miley Cyrus

Miley is erg blij met het resultaat en is van het begin tot het eind heel erg betrokken geweest bij het maken van de videoclip. Toen Miley het nummer 'We Can't Stop' voor het eerst hoorde herinnerde het haar aan een bepaald feestje waar ze geweest was. Het verhaal in de clip is voor het grootste gedeelte waar gebeurd. Ze spreekt uit ervaring, de videoclip is het feestje vanuit haar perspectief.

Goed, genoeg over de clip.. Tijd om het met eigen ogen te aanschouwen..

Wat vinden jullie van de clip van Miley? Vinden jullie het kunnen, of vinden jullie het veel te heftig?

Bron: Hollywoodlife