Lifestyle

Spijt! beleeft première in Amsterdam

Maandagavond is in Pathé Tuschinski in Amsterdam de film Spijt! in première gegaan. Spijt! is de verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee en gaat over Jochem die op school gepest wordt. David zit bij Jochem in de klas. Hij doet niet mee aan het getreiter maar hij durft er ook niets van te zeggen. Bekijk hier de trailer!

David is in stilte verliefd op Vera. Ook Justin, Remco en Sanne zitten bij Jochem in de Klas. Ze pesten Jochem voortdurend. De klassenleraar, die gym geeft, grijpt ook niet in. Hij wakkert de pesterijen zelfs aan, omdat hij zich ook ergert aan de te dikke, onsportieve Jochem. 

De streken van de 3 treiterkoppen worden elke dag erger. Jochem doet net alsof het hem niets uit maakt maar diep van binnen gaat het steeds slechter met hem. Jochem's ouders weten niet dat hun zoon wordt gepest. 

Als Jochem op het toilet in elkaar geslagen wordt wil hij niet meer naar school. Zijn moeder zegt dat als hij weer ‘beter’ is, hij weer naar school moet. Op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen…

 

  Ga jij hem ook bekijken?