Beauty

Test: L’ Oréal Paris Techni.Art dust

Heb jij steil haar en wil je heel graag wat meer volume? L'Oréal heeft nu het perfecte middel om meer volume te creëren! Super dust van L'Oréal is namelijk een poeder voor meer volume en fixatie. Daarnaast heeft L'Oréal nog een product voor het haar: een poeder voor textuur en definitie. Natuurlijk waren wij erg benieuwd naar het resultaat dus zijn we aan de slag gegaan met een review!

Super dust en Texture dust:
dust

De Super dust van L'Oréal is dus een poeder die zorgt voor meer volume en fixatie in het haar, terwijl de Texture dust zorgt voor meer textuur en definitie. De Super dust dien je aan te brengen bij de haarwortels. Pak een pluk en maak een scheiding, strooi nu het poeder op je hoofdhuid bij de haarwortels. Doe dit bij een paar plekken waar je meer volume wilt hebben. Verdeel het poeder met je vingers en breng het ook in model. De Texture dust dien je op droge haarlengten en haarpunten te strooien. Verdeel het met de hand door het haar. Breng, voor nog meer textuur en definitie, je haar in model met je vingers.

Ik test hier de L'Oréal Tecni.Art Super dust. Dit zijn de ingrediënten:
ingredienten

Dit is de poeder op mijn hand:
poeder
Als ik het over mijn hand uitwrijf is de witte kleur verdwenen en het eerste wat mij opvalt is dat de poeder niet plakt!

Mijn haar zonder de poeder. Hier kun je goed zien dat mijn haar best steil naar beneden valt:
zijkant haar

Dan is het nu tijd om te testen! Ik heb de poeder eerst aan één kant van mijn haar aangebracht, zo kun je goed het verschil zien:
verschil poeder
Zoals je ziet, zit het lekker warrig en de volume is al goed te zien. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

resultaat

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit echt een top product! De poeder doet precies wat hij belooft, namelijk meer volume en fixatie geven aan het haar. Mijn haar voelt wat stroever aan, maar dit is eigenlijk heel fijn omdat je zo je haar beter in model kunt brengen. Ik ben erg blij met het volume in mijn haar! Mijn haar lijkt nu ook wat voller aan de bovenkant. Ik was eerst bang dat mijn haar heel vet zou worden, maar dit is gelukkig niet het geval! Wel moet je uitkijken dat je niet met je hand naar achter door je haar gaat, want het blijft dan ook echt een beetje omhoog staan. Dit betekent wel, dat als je je haar goed in model hebt gebracht het ook heel goed blijft zitten.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

Ik geef het product uiteindelijk een 8, omdat ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Ook is het erg makkelijk om aan te brengen. Je strooit namelijk gewoon een beetje poeder bij je haarwortels en gaat er met je handen doorheen om het te verdelen.

De Tecni.Art Super dust en de Tecni.Art Texture dust kosten € 8,95 en zijn al verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel- salons.

Wat vind jij van het resultaat en zou jij de producten zelf willen proberen?

Bedankt voor de tip Laura!