Beauty

5x Zomerkapsels voor meiden met kort haar

Met kort haar is de keuze uit vlechten en knotjes een stuk beperkter, maar dat betekent niet dat je helemaal niets met je korte haar kunt. En omdat het met warm strand weer fijn is om je haar uit je gezicht te kunnen dragen, zochten wij leuke 'updo's' voor meiden met een kort koppie.


(Bron: Hairromance.com)

Pak kleine plukjes haar en draai je haar om elkaar heen, zet het vast met een klipje. Begin boven op je hoofd en werk vervolgens naar beneden en eindig op je achterhoofd.


(Bron: Latest-Hairstyles.com)

Voor deze look heb je een aantal haar schuifjes nodig. Zorg dat er bij je kruin volume creëert door wat volumepoeder of droogpoeder in je haar te wrijven. Vervolgens pak je en plukje van je linkerkant en zet je dit vast in het midden van je achterhoofd, daarna pak je een plukje haar van de andere zijde van je hoofd en zet je dit ook in het midden vast. Zet in totaal drie plukjes van je rechter- en drie plukjes van je linkerzijde vast.


(Bron: Joybx.com)

Breng volume in je haar met een krultang. Plaats vervolgens een elastieken haarbandje op je hoofd. Draai plukje voor plukje haar om het elastieken haarbandje. Doe dit met al je haar (behalve misschien een paar korte plukken aan de voorkant van je hoofd, voor een leuk speels effect). Spray haarlak over het kapsel voor wat versteviging, et voila!


(Bron beeld: The Beauty Department)

Neem de linkerzijde van je haar en begin je haar in elkaar te draaien, doe dit zo strak mogelijk, je kunt het altijd nog losser maken. Stop net iets verder dan het midden van je hoofd en zet vast met een grote bobby pin. Neem vervolgens al het haar van de rechterzijde + het haar dat je aan de linkerkant nog los hebt hangen en rol ook dit haar in en ze het vast. Hangt er nog meer haar los, draai ook dat haar en zet het vast met een schuifspeldje. Zijn er dan nog losse haren, steek deze dan onder de andere rolletjes die je gecreëerd hebt. Maak af met haarspray.

(Bron: Glamour Paris)

Creëer volume in je haar met volumepoeder of droogshampoo. Maak twee vlechtjes aan de voorkant van je hoofd, steek de vlechten naar één kant van je hoofd en draai ze een beetje in elkaar voor een speels effect. Steek de rest van je haar op met kleine schuifspeldjes, twist plukjes en zet ze vast, zet andere plukjes zonder te draaien vast, het hoeft niet heel precies, het mag lekker speels. Maak het af met haarspray zodat het de hele dag goed blijft zitten.

Heb jij kort haar? Wat doe jij met je haar voor een dagje strand? Wat is jouw favoriete Beachlook?