Beauty

Zonnemake-up van Bourjois!

Bourjois heeft een tijdje geleden speciale zonnemake-up gelanceerd. Met deze make-up heb je het hele jaar door een mooie bruine teint op je gezicht! Het liefst willen we natuurlijk ook bruine benen onder een leuk jurkje, zonder uren te hoeven zonnen. Maar ook daar heeft Bourjois een stokje voor gestoken. Met de mousse voor het lichaam, kleur je de huid namelijk veilig bruin! Natuurlijk is Girlscene aan de slag gegaan met het testen van deze producten, lees hier onze ervaringen!

Dit zijn de bronzing producten uit de Summer on the Riviera lijn van Bourjois:  
Bourjois

De bronzinglijn bestaat uit een BB-zonnecrème, een Bronzing Primer, een maxi bruiningspoeder en een bronzing mousse voor het lichaam.  

Bronzing Primer  
primer

Bourjois belooft dat je met de Bronzing Primer gemakkelijk een egale bruine teint aanbrengt op het gezicht. Het is een gladmakende en matterende basis. De primer is er in een universele kleur, dit betekent dat de primer geschikt is voor alle huidskleuren.

De Bronzing Primer kan alleen of als poederbasis gebruikt worden. Breng het in fijne laagjes aan over het gehele gezicht en leg hierbij de nadruk op de T-zone om de poriën en rimpeltjes te vervagen of een ongewenste glans te verminderen.  

primer
De primer voelt luchtig aan als een dikke mousse, we schrikken wel van de enorme donkere kleur!  

primer
Eenmaal uitgesmeerd zie je dat de kleur zich heeft aangepast aan de huid en dat het mooi in elkaar overloopt. Dit moeten we natuurlijk ook nog op het gezicht testen, Desiree ging hiermee aan de slag:  

primer resultaat

♥ Wat vindt Desiree?
Het eerste wat mij opvalt, is de heerlijke zomerse geur van de primer! Het is een beetje een perzikgeur. De Bronze Primer is gemakkelijk aan te brengen door de lichte textuur. Mijn huid voelt lekker glad met de primer op en het geeft een mooi mat effect. Ik schrok wel enorm van de donkere kleur en dacht dat de kleur veel te donker was voor mijn huid, maar net zoals op de handen, past de kleur zich ook aan op het gezicht.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

Ik geef de Bronze Primer van Bourjois een 8 als eindcijfer. Het ruikt echt heerlijk, maakt de huid lekker zacht en is een goede basis voor je make-up.

De Bronzing Primer van Bourjois kost € 13,49.

BB Bronzing cream 8-in-1  
BB cream

Voor de liefhebbers van verzorgende make-up en de eenvoud van een alles-in-1 product heeft Bourjois een verrassende BB cream gecreëerd. Met deze BB cream krijg je namelijk niet alleen een gezonde huid, maar ook een onmiddellijk gebruinde teint. Dit 8 eigenschappen van de BB cream op een rijtje:

♥ Natuurlijke egalisering
♥ Transparante teint
♥ Glansbooster
♥ 16 uur lang hydratatie
♥ Langdurige bruine teint
♥ Met een SPF 15
♥ Onmiddellijk fris gevoel  

BB cream

Het resultaat:
BB cream

♥ Wat vindt Desiree?
Ik vind het pompje van de BB cream erg handig! Veel BB creams hebben een draaidop, maar dat is toch vaak onhandig tijdens het opmaken. Ook dit product heeft die heerlijke zomerse geur! De BB cream voelt er glad aan en je hebt er niet veel van nodig. Het geeft een mooie teint en voelt erg licht aan op het gezicht. Helaas zie ik wel dat ik bruine vlekjes krijg op mijn gezicht op de plekken waar mijn huid erg droog is. Ik betwijfel dus of de BB cream wel echt 16 uur lang voor hydratatie zorgt.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (6/10)

Ik geef de Bronzing BB cream een 6 als eindcijfer, omdat het voor mijn droge huid helaas niet veel doet. Ik vind het wel een heerlijk product verder, maar het is dus niet echt geschikt voor de droge huid. De droge plekken worden namelijk extra bruin en je bent dus niet mooi egaal bruin. Voor de meiden met een normale huid kan dit wel een perfect product zijn.

De BB Bronzing Cream kost € 13,49.  

Maxi Delight Bronzer  
poeder

De poeder bevat goudkleurige parelmoerdeeltjes en bètacaroteen die zorgt voor een stralende glans en een verlenging van de natuurlijke bruine kleur. De poeder is er in 2 verschillende tinten: 1 voor de lichte huid en 1 voor de gebruinde huid.

Met de handige poederkwast van Bourjois kun je de poeder gemakkelijk aanbrengen.

kwast
De kwast is er in een handig klein formaat en kost € 12,49.

Het resultaat:
poeder

♥ Wat vindt Desiree?
De geur van de poeder is echt heerlijk! Het heeft een andere geur dan de voorgaande producten, namelijk een heerlijke cacaogeur. De poeder bevat glitters en zorgt voor een mooie teint binnen een handomdraai. Voor het mooiste resultaat heb ik de poeder voor de gebruinde huid gebruikt, de medium kleur was voor mij te licht en zag je nauwelijks verschil. In het licht zie je de glitters pas goed.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (7/10)

Ik geef de poeder een 7 als eindcijfer. Het is makkelijk te gebruiken en geeft je huid een mooie glans. Voor de zomer is het erg fijn als je bijvoorbeeld niet al te veel make-up op wilt en er toch goed uit wilt zien.

De Maxi Delight Bronzer kost € 13,99.

Fabulous Bronzing Mousse
mousse

De Bronzing Mousse van Bourjois is een mousse die je huid een mooie teint moet geven. Het is geen zelfbruiner, dus de kleur is makkelijk te verwijderen onder de douche. Ook deze mousse past bij alle teints. Daarnaast bevat de mousse een 8 uur hydraterende formule. Girlscene's Petra ging aan de slag met het testen van de mousse, om te kijken of zelfs haar bleke huid een mooie bruine teint kan krijgen.

mousse
Dit is de mousse in de hand. Wat ons meteen opvalt, is dat de mousse vrij snel in elkaar zakt en vloeibaar wordt. We hebben dit verschillende keren getest, maar hoe hard je de bus ook schudt, de mousse blijft toch steeds inzakken.

Het resultaat: de onderarm is zonder de mousse en de bovenarm is het resultaat met de mousse.
mousse resultaat

Wat vind ik?
Het werkt! Mijn moeilijk bruinende huid is nu bruin geworden en het ziet er erg natuurlijk uit. De mousse laat gelukkig geen strepen achter en brengt gemakkelijk aan. Je moet het wel snel aanbrengen, omdat de mousse dus snel vloeibaar wordt. Het geeft een mooie subtiele teint aan mijn bleke huid. Ideaal voor als je niet genoeg zon hebt kunnen pakken en wel graag bruine benen wilt onder een rokje! Het enige nadeel is wel dat het product moeilijk van je handen af gaat. Je kunt de handen het beste scrubben, pas dan is de bruine kleur eraf. Het product gaat ook niet meteen onder de douche van de huid. Ik had wel een scrub nodig om te verwijderen, maar aan de andere kant is dit wel fijn omdat je de kleur dus langer behoudt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

Ik geef de mousse een 8 als eindcijfer, omdat de mousse zorgt voor een natuurlijke gebruinde kleur! Het is ideaal voor de armen en benen. Wel jammer dat het lastig van je handen gaat. De Fabulous Bronzing Mousse kost € 13,99.

De producten van 'Summer on the Riviera' van Bourjois zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en lokale drogisterijen.

Wat vind jij van de resultaten en welk product lijk jouw het fijnst?